GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Vi er i gang med sidste dag af Sommer Campen 2024 på Korskro

Artikel foto: Glade unge mennesker på Korskro

Torsdagen startede meget blæsende og våd, men nu er solen kommet frem, og banerne er langt bedre end forventet.

Der er kommet en del regn, og byger indover landet, men selvom det så skidt ud fra morgenen, så har de været meget heldige hernede, modsat eksempelvis Kolding, der kæmper med vandet i ryttergården. Banerne her på Korskro har fået den perfekte mængde vand, og kan faktisk nemt tåle mere, så det falder noget lokalt det vand, der kommer forbi. Vi er midt i den sidste dag med KK Academy Sommer Camp 2024, og de unge mennesker hygger sig med sporten, og vennerne.

Bliver hængende

Crossbladet bliver hængende hernede til det er overstået, for det blæse en pelikan lige nu, og det vil vi helst undgå, når vi skal ud på landevejen igen, men vinden skulle også tage noget af, sidst på dagen. Der er lidt forskellige happenings på programmet, ved 15-16tiden, når det hele er overstået, og så tager vi lige den del med også, inden der kan pakkes sammen.

Humøret er også steget en del hernede, efter de mange skyer forsvandt, og solen kom frem, så må vi bare håbe der ikke kommer alt for meget mere vand, de kommende timer.

Stay tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk