GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Vi er landet på Lindknud Cross Lejr 2024, hvor de er i fuld gang

Artikel foto: Glad deltager i Lindknud 2024

Mandag startede cross lejren 2024 hos Lindknud Motocross Klub, og tirsdag kom crossbladet med, hvor de er i fuld gang.

Ny uge, nye oplevelser, det tema kører vi med hele sommeren, og her i denne uge 28, er den årlige cross lejr hos Lindknud Motocross Klub, hvor vi lovede at vende tilbage, i 2023. Der er mange som vi kender, og som ikke har set længe, så der er en del der skal samles op på, de kommende dage, hvor vi bliver hængende til torsdag eller fredag, altså alt efter hvor længe de kører. Udover de mange kendte ansigter, så er der som altid også nogle nye, men mon ikke vi kommer godt omkring dem alle, de kommende dage, hvor vi skal nyde livet lidt, og ikke stresse alt for meget rundt.

Tre trænere i Lindknud

Det er som sidste år, Morten og Simon Justesen, der her i 2024 har Magnus Sjølander med, og mens vi har været ude og kigge, så er Morten og Simon på den store bane, mens Magnus holder styr på kørerne, ved den lille bane. Det vi har set indtil videre, ser fornuftigt ud, og kørerne ser glade ud, både på, og udenfor banerne, så strategien er nok ikke helt forkert.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Simon Justesen
Artikel foto: Magnus Sjølander
Artikel foto: Morten “Høvdingen” Justesen

Regnen har drillet lidt

Mandag 8. Juli 2024, der startede denne cross lejr, og her havde de ikke mange timer på banerne, for her drillede regnvejret, som den Danske sommer består af, her i 2024. Tirsdagen har dog været flot, så det regner altså ikke hver dag, og her har de fået kørt en masse timer.

Billeder og Video

Vi klikker lidt billeder, og smider dem på vores Facebook side, i et samlet album (link kommer her i artiklen), og så kommer der lidt video på vores Instagram @crossbladet.dk

Billederne: Se alle billederne i et samlet album her

God fornøjelse, og fortsat god sommer.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk