GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Om lidt er skoleåret ovre, og vi er med til sidste træning i Kolding

Artikel foto: Claus Goul Jensen

Crossbladet er med til den sidste træning, som MX Linjen har med Rydhave Slots Efterskole 2024, og om en uge, så er deres ophold afsluttet, og nye elever kommer til.

Crossbladet er på besøg hos Kolding Motocross Klub, tirsdag 18. juni 2024, hvor Rydhave Slots Efterskole har deres sidste træning med skolen, inden skoleåret er ovre. Tiden er fløjet afsted, også her hos os, for vi skulle have været på besøg på skolen, og se deres bane, men det lidt kedelige Danske vejr, har sat sine begrænsninger, så vi slet ikke har været oppe hos dem. Derfor valgte vi at tage med til deres sidste træning i Kolding, hvor de er i fuld gang, mens vi sidder og skriver lidt.

En uge tilbage

Den kommende weekend, er deres sidste weekend på skolen, og i den næste uge 26, så er der hele overstået i denne omgang, og der kommer nye elever til Rydhave Slots Efterskole. Vi har fanget et par enkelte, der sagde lidt stille, at det har været en fed omgang, og de har også lært lidt, men der er en lidt sjov stemning på holdet, da det nok er ved at gå op for dem, at det snart er ovre.

Fin bane i Kolding

Mange var nervøse for om banen hos Kolding Motocross Klub, ville stå under vand, men denne morgen var formanden lige omkring og slæbe banen, inden Rydhave kom. Der er enkelte vandpytter og bløde steder, men der er høj sol, og godt med luft, så den bliver kun bedre, og bedre.

Billeder og Video

Vi smider lidt på Instagram @crossbladet.dk og så kommer der et samlet album på vores Facebook side, lidt senere ud på eftermiddagen, for nu skal tiden bruges fornuftigt.

Se alle billederne i et album på Facebook her

Stay tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk