GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Vi har været til den sidste åbne træning ved SuperCross i Boxen

Artikel foto: Melia Ilkjær

Crossbladet har brugt en halv dag i Boxen, i Herning, hvor der skal afholdes SuperCross og Motorshow, den kommende weekend. Torsdag var den sidste dag med åben træning.

Onsdag og Torsdag har der været åben træning, hvor alle der havde lyst og interesse, kunne komme ind og køre på SuperCross banen, hvor der skal køres løb, den kommende weekend. Der er slet ingen tvivl om, at det har været børnenes fest, selvom mange af de voksne kørere, der også skal køre i weekenden, hyggede sig, for det har været en stor oplevelse for alle, at prøve den nye bane.

Frivillige fra Herning Motorsport

Hvis der ikke var frivillige fra Herning Motorsport (uhre) i den grad, som der har været i denne uge, og der fortsat vil være i hele weekenden, så havde der ikke været meget SuperCross. Vi snakkede lidt med formanden Tue Lassen, der fortæller at de har været en del afsted hele ugen, og at der skulle være omkring 30 torsdag aften, og når det hele så afvikles i weekenden, skulle der være 80 til 100 frivillige. Der er altså noget at holde styr på, men der er også mange ting, der skal klares inden, under, og efter eventet, så skænk lige dem en tanke, når du sidder og nyder dette kæmpe event i weekenden, eller render på dem, næste gang du besøger deres klub.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tue Lassen, formand HEMS
Artikel foto: Åben træning i Boxen 2024
Artikel foto: Åben træning i Boxen 2024

Fed stemning

Vi ankom omkring klokken 10:00, og her var træningen udskudt cirka en halv time, af flere årsager, men de kom på i den anden ende af tiden, da det oprindeligt skulle have stoppet 14:00, men de kørte lidt længere. Alle kørere var blandet mellem hinanden, både de unge, nybegyndere, øvede og professionelle, der skulle køre i weekenden, og det fungerede rigtigt godt. Alle havde en fest, og hyggede mellem hinanden, og vi fik også hilst på en masse, fra hele landet, som vi mødte den første sæson. Vi fik også hilst på Mr. MX-Index, der naturligvis også var til stede, så ham fik vi en længere snak med, inden han smuttede videre i teksten.

Er banen god

Altså vi er ikke eksperter, men dem vi snakkede med, sagde at den var mega svær, og det var lidt fra alle sider, men den virkede en smule “flad” og kunne da nok godt have haft et fedt kassehop eller lign, som målhop. Vi havde nok forventet lidt mere, men det er jo en svær balance, for de har brugt “ny jord” her i 2024, og kæmpede lidt med det, men mon ikke det bliver fedt til weekenden. Nu er det jo også +30år siden vi sidste har været omkring sådan et event, men alt virkede måske bare større i den alder, men igen, det mål-hop det var i Action Parken i Tørring, det kunne sgu et eller andet..!

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: SuperCross 2024, Boxen i Herning
Artikel foto: SuperCross 2024, Boxen i Herning

Banefolket stod og trippede

Træningen var jo forlænget en smule, og så begyndte banefolket og stå at trippe, for de ville rigtigt gerne i gang med at ordne banen, og køre kalk på, som man kan se på billederne herover. Det væltede frem med mennesker overalt, og her tog vi en stak billeder, inden vi gik hen til Tue Lassen, og sagde tak for kigget. Denne torsdag skal der jo komme 30 fra HEMS, og hjælpe med banen 17:00, så de er i skrivende stund godt i gang, med at lave banen super fed til fredagens kørsel.

Billeder – Facebook

Facebook – Se vores album med billeder her – Også dem her fra artiklen er med.

Billeder og Video – Instagram

Billede 1 – Rhino System er bare overalt

Billede 2 – Et par unge gutter fra Mors / Thy

Billede 3 – Lukas Ørstrøm

Billede 4 – Kenneth Kaalund

Billede 5 – Kim Sørensen

Billede 6 – Marius Sørensen

Video 1 – Oversigt af ryttergården

Video 2 – Ræs fra banen

Video 3 – Ræs fra banen (sidste træning, torsdag)

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk