GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Vi kørte efter Klub VM i Børkop, men det var en helt normal aften

Artikel foto: Onsdagstræning hos Børkop Motor Sport

Onsdag sidst på eftermiddagen kørte vi mod Børkop Motor Sport, for at være en del af deres Klub VM, men de kørte slet ikke VM denne aften, så det blev til en kop kaffe og træning.

Nu kan vi trække oldboys-kortet, og sige hov, det var da vist en fejl40. Vi ved ikke helt, hvad der er sket, men vi var i den fulde overbevisning, at der skulle køres klubmesterskaber hos Børkop Motor Sport, onsdag aften 24. maj 2023, men vi blev da meget klogere, da vi ankom på banen.

Kunne nu godt ligne et Klub VM

Da vi ankom, så var der rigtigt mange mennesker, og der blev ved at komme folk til, nok også fordi det var et super flot vejr, så vi var sikre på, det blev en god aften. Vi traskede hen til Mia Bennett som var ved at gøre klar, og spurgte hvornår de skulle køre det første heat, og hun kiggede lidt sjovt på os, og sagde, det jo bare var en helt almindelig træning, og de kørte Klub VM 7. Juni.

(Dooh).. Her gik det op for os, at vi havde blandet noget sammen, og skyndte os videre, inden vi fik gravet hullet alt for dybt, og så skulle planerne pludselig ændres, for dagen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Onsdagstræning hos Børkop Motor Sport
Artikel foto: Onsdagstræning hos Børkop Motor Sport
Artikel foto: Onsdagstræning hos Børkop Motor Sport

Kaffe og hyggesnak

Det var et godt sted at lave sådan en fejl, for vi kender heldigvis allerede en del mennesker i Børkop Motor Sport, så vi havde en del at snakke med, mens vi fik en kop kaffe. Så det endte altså ud med at blive en hyggeaften (mere) med masser af trænings-ræs, både med store og små. Der er egentlig ikke så meget mere at fortælle om denne tur, udover hvad i nok allerede ved, for det blev altså til en helt almindelig omgang onsdagstræning, med mange besøgende, med nye kørere udefra.

Video fra Børkop

Det blev til tre fornuftige videoklip, hvor lyset endelig var med os, og dem kan du allerede nu, se på vores tilknyttede Instagram. Kom til siden her

Billeder fra vores besøg

Find frem til billederne i vores kategori MX Billeder, hvor de er på listen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk