Motocross Nyheder

Vi skulle have været i Lindknud, men vejret ændrede planenerne

Uhre, Motocross, Motocross Nyheder, Crossbladet,
Artikel foto: Mudder på en Motocross bane

Crossbladet skulle lørdag have været i Lindknud, og kigge på klubben, og ikke mindst deres løb, der desværre er aflyst.

Der er flere og flere, der aflyser deres løb, eller træningsdage, grundet det dumme vejr i Danmark, men de skal jo også kunne garantere sikkerheden, for kørerne. Crossbladet havde aftalt med Lindknud Moto Cross Klub, at vi skulle komme til deres planlagte Liga 1 løb, lørdag, men de har desværre været tvunget til at aflyse, grundet for meget vand i området.

Vi skal afsted en anden dag

Crossbladet kommer helt sikkert til Lindknud en anden dag, for det er en bane som vi ikke kender, eller selv har kørt på i tidernes morgen (hvis den fandtes der).

Hvad skal der så ske

Vi har naturligvis kig på lidt andet i Danmark, men vejret driller fortsat mange steder, men nogle steder i landet, der falder vandet meget lokalt, så vi håber, at der fortsat er en mulighed for at komme ud og se lidt ræs. Enten bliver det et løb, eller til træning på en bane, formentlig et sted i Jylland. Vejret ser heldigvis nogenlunde ud, fredag eftermiddag, så der er stadig håb.

God weekend & God påske

Uanset hvad, så må i alle have en god weekend, og til jer der er så heldige, allerede at kan holde påskeferie, god ferie til jer. Vi håber at kan få skabt lidt nyt indhold i weekenden.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk