Motocross Nyheder

50 besøgende på Uhre lørdag, med knap halvdelen udefra

Artikel foto: Mads Vendelbo

Der dukkede omkring 50 kørere op på Uhre banen hos Herning Motocross lørdag, hvor tæt på halvdelen var udefra.

Vi havde allerede fredag, besluttet os for at tage på Uhre lørdag, eftersom vi lavede bane billederne, for der skal altså bare noget motocross i systemet, når muligheden byder sig, på denne tid af året. Vi ankom ved 09:30, og her kunne vi se, at det var årets mest festlige crossnabo, Michael Christensen som var trænings leder. Vi lokkede ham til at lave en spand kaffe som noget af det første (næsten), men det lykkedes, og det kunne han faktisk godt finde ud af, så det fik han ros for. (4/5).

Kom mange fra 10:00

Der var nærmest en karavane af biler, ved åbningstiden, og så kom der lidt igen hen omkring 11:00, men nogle af de helt små gæster, kørte igen, da mellembanen var en anelse for smattet til dem, men de fik lige set lidt ræs på blandt andet Maxi banen, hvor en Stark Varg kørte rundt. Der var en del vi kendte, fra mange steder i landet, og det var fordi at tæt på halvdelen var udenbys kørere.

Dagen bød på lidt af hvert

Altså Emil Prang skuffede som altid ikke, for han smed den et par gange, lige foran linsen, men han var dog langt fra den eneste, som du også kan se når alle billederne fra dagen, kommer online på Facebook, senere denne lørdag. En enkelt kører løb også tør, men i stedet for at hente en dunk, kom lidt af familien til hjælp, og troede de kunne snige den ned i ryttergården, men den fangede vi også. Lidt mere actionfyldt blev det nede på deres step down, hvor vi lige havde placeret os på siden, for at tage lidt billeder. Den første der kom blæsende var den unge mand på billedet herunder.

(artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Billedet før crash på Step Down

Og gennem linsen der kunne vi bare se at den var helt gal, og kiggede normalt, og se han var helt skrå, og smask sagde det bare, han landede i bunden, og stod af. Vi røg op på hoppet for at stoppe de kørere, vi kunne høre der kom blæsende, og det lykkedes heldigvis, så han kunne finde til sig selv igen, og komme væk derfra. Der skete så vidt vi ved, ikke noget med ham, heldigvis.

Læs også: Steven Larsen fra Norge gæstede Uhre på hans Stark Varg

Ikke en Quad på Uhre

Det er nu alligevel nok første gang, at vi har været på Uhre, uden der var en eneste Quad på besøg, hverken stor eller lille, så det var en smule besynderligt. Måske er de hoppet helt i vinterhi, eller så lader da bare op til årets klubfest, der også skal afvikles lørdag aften (11-11-2023).

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Lørdagstræning på Uhre 2023
Artikel foto: Lørdagstræning på Uhre 2023
Artikel foto: Lørdagstræning på Uhre 2023

Åbner igen næste lørdag

Dagens trænings leder Michael Christensen, fortalte til crossbladet, at næste lørdag, altså 18. November 2023, der åbner Uhre banen igen, og med Michael som trænings leder. Her forventer han at der åbnes 10:00, og der køres til 16:00, hvis der er interesse for det.

Der er lovet nogenlunde godt vejr den kommende uge, men for god ordens skyld, så holde lige øje med deres Facebook Gruppe, Herning Motocross !

Billeder fra dagen

Billederne fra artiklerne, og en masse flere, de kommer online i et samlet album på den tilknyttede Facebook side, lidt senere lørdag aften. Hold dig klar og følg med her

Tak for en hyggelig dag, og god fest til jer, der skal afsted.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk