GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Billeder og Video fra DMU POP-UP Pigetræning 2024 i Kolding

Artikel foto: Tre glade piger, der hyggede sig i Kolding

Crossbladet har brugt søndagen i Kolding Motocross Klub, hvor der var DMU POP-UP Pigetræning med MX og Quad.

Det er altså et rigtigt fint koncept Louise Lausten har skabt, med DMU POP-UP Pigetræning, hvor de kan samles, uden en masse drenge (med undtagelse, denne søndag), og der er en masse tøsehygge. Der er piger i alle aldre, og trænerne er også piger, så de er med til at vise verdenen udenfor, at piger passer lige så godt ind i denne sportsgren, som alle drengene, og de kan endda også give de kære drenge baghjul, hvilket vi ser ret ofte efterhånden.

Fristed for pigerne

Det er et slags fristed for alle pigerne, hvor de kan hygge sammen, og snakke om motocross, maskiner, udstyr, om håret er træls at have i en hjelm, og om man kører med neglelak på, altså alt det, man ikke snakker med drengevennerne om, og mon ikke der er en del.

Det har været super hyggeligt at være en del af dette, denne søndag, hvor vi har mødt en masse nye mennesker, og naturligvis nogle af dem, vi ser næsten hver weekend.

Billeder og Video

Ved dette besøg fik vi lavet et album med omkring 250 billeder på Facebook – Se alle billederne her – men også smidt lidt forskellige video på Instagram, du finder vej til herunder.

Video 1 – Velkommen med Louise Lausten

Video 2 – Line Dam træner pigerne på Maxi

Video 3 – Tom Søe træner quad på Maxi

Video 4 – Line Dam og Sara Andersen sender de små på pause

Video 5 – Sara Andersen træner pigerne på Maxi

Video 6 – Alle maxi pigerne kører hold heat, på Maxi

God fornøjelse, og tak for en hyggelig dag.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk