GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Den røde plade kan påvirke ens dag, uden at man selv ved det

Alex Seier, Børkop Motor Sport, MX, Motocross, Crossbladet, Motocross Nyheder, MX Artikler,
Artikel foto: Alex Seier

Alex Seier startede ud med den røde plade i B MX2 til anden afdeling i Herning Motocross, men måtte se den forsvinde i løbet af dagen, og den kan på virke en, uden man ved det.

Alex Seier fik en perfekt start på årets B DM 2024 i Svendborg, selvom han på papiret burde være langt bedre på sandbanerne, og fik den røde plade med sig til den anden- afdeling. Men Alex Seier´s dag på Uhre banen, gik slet ikke som forventet, eller håbet, for han væltede flere gange, og måtte se sig slået på dagen, hvor han ellers var godt med, og havde fart i maskinen, men hvad skete der.

Usynligt forventningspres

Altså det er jo super fedt at have den røde plade, og er noget de andre kørere ser, og holder øje med, men den kan også give kørerne et forventningspres, hvor nogle er super gode til at håndtere det, og nogle bliver meget nervøse, og så er der dem, hvor de selv syntes det er fedt, men bliver ramt at noget, man ikke selv ved, og er meget svært at forklare som kører, eller gengive som her. Vi fangede Alex Seier på mobilen fredag, og spurgte ham ind til det med den røde plade, og han mente ikke selv, at det påvirkede ham, og så alligevel på et punkt, han ikke kunne forklare.

God træning frem mod dagen

– Vi var jo på Uhre og træne frem mod anden- afdeling af B DM, og her følte jeg virkelig, at der var et godt flow, jeg havde godt styr på banen, og tiderne var med mig, fortæller Alex Seier i samtalen. – Det er jo noget helt andet, end at være ude og træne, og så holde foran bommen, med alle sine modstandere, og den røde plade på cyklen, for så forventer de alle jo noget af en. – Jeg føler faktisk personligt, at jeg har godt styr på det, at have den røde plade, fortsætter Alex Seier, men det kan påvirke en, uden man selv ser det, men jeg kan jo ikke give andre, end mig selv skylden, for udfaldet.

Facebook opdateringen

Alex Seier skriver på hans Facebook side

En lille opdatering på weekendens løb, ved 2. Afdeling af BDM i Herning. Denne gang var det på en sandbane, som havde fået tilpas med vand. Det var hvad det var. Kvalen her var det dog som om jeg aldrig helt fandt flow og glæde i banen. Som gjorde jeg prøvede virkelig hårdt på at sætte en hurtig tid, og jeg røg af. Heldigvis dog kun knubs, og jeg slutter kvalen P3. 1 heat. En ikke alt for god start. Fik taget nogle placeringer. Røg bag en der tog alt for land tid om at overhale. Og top 3 var faktisk bare kørt. Så jeg tog til takke med en P4. 2 heat. En noget bedre start, som nr. 3. Her var det bare med at komme afsted. Desværre efter en halv omgang. Røg jeg igen af. Og var nærmest sidste mand. Arbejdshandskerne på, og så arbejde jeg mig op på en P7 og sluttede det! Det var ikke sådan jeg ønskede dagen skulle gå, men øsnker er ønsker. Og vi tager det med, og abejder videre

Stillingen efter to runder

Nu er det Jacob Madsen, der skal have den røde plade, til tredje afdeling, men selvom det ikke lige lykkedes på dagen, for Alex Seier, så er han altså stadig godt med i jagten om titlen. Alex er kun fire point fra førstepladsen, og er 12 point foran tredjepladsen, men der er ikke plads til mange fejl, for der køres kun fire afdelinger af B DM 2024, så man skal bestemt holde fokus.

Artikel foto: Screenshot, DM 2024 stillingen af B MX2 – DMU Sport

Kilde: DMU Sport – Se den komplette stilling her

Den røde plade kan skabe et forventningspres, om man vil det eller ej.

Uanset hvad, så må den bedste mand / kvinde, vinde. Vi ønsker dem alle held og lykke.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk