GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Crossbladet

Det rullende kontor er blevet opgraderet til 2024 sæsonen

Artikel foto: Det rullende kontor – Crossbladet.dk

Crossbladet har fået opgraderet det rullende kontor væsentlig frem mod 2024 sæsonen, og er klar til længere ture.

Det første år med crossbladet.dk har været en fest, men med nogle begrænsninger, hvis vi gerne ville overnatte, for vi startede ud med en mindre bil, der godt kunne trække vognen, dog ikke på længere ture. Vi har simpelthen givet os selv en “ny” bil i julegave, så vi kan komme med over det hele, for 2024 programmet siger blandt andet at vi skal til Sjælland, men der er også ønsker om noget i blandt andet Tyskland, og hvor vi ellers lander henne. Det er lidt som her i 2023, for hvad vi ikke når at klemme igennem i 2024, der kan vi gå og glæde os til i 2025, for der er så mange spændende ting.

KM Bilsalg

Den kvikke læser, har nok set reklamerne her hos crossbladet.dk fra KM Bilsalg, og det er simpelthen også dem, der har hjulpet os godt videre med denne nye (brugte) bil, så det er noget af en opgradering. Bilkendere ved nok hvad vi har med at gøre, men det at gå fra 70hk, og til 185hk, har altså lidt at sige, og det er sgu en fornøjelse at kan trække afsted, uden bekymringer om last, vind, eller bakker, ja selv bakken på Mors, nede ved klubhuset, har vi på ingen måder bekymringer med nu.

Artikel foto: Det rullende kontor version 2.0 – Crossbladet.dk

Fire Quad DM Afdelinger

Vi har jo allerede meldt op, at vi skal med til de fire DM Quad 2024 afdelinger, og her køres den ene på Hedeland, og her skal vi meget gerne kunne tage det rullende kontor med. Det har vi i hvert fald ikke nogle bekymringer om nu, som vi har haft tidligere.

Tyskland blev også nævnt længere oppe, og her vil vi hjertens gerne også mod, for her kan vi finde mange fede MX Baner, men også mere Quad, med rigtigt mange kørere.

Det bliver en fest i 2024, og vi glæder os helt vildt.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk