Motocross Nyheder

Opdatering på køreren fra ulykken hos Thy Motocross Klub 2023

Artikel foto: Akut læge

Lørdag 25. November 2023 blev en kører afhente af helikopter hos Thy Motocross Klub, og vi har været i kontakt med køreren.

Crossbladet bragte en artikel omkring uheldet hos Thy Motocross Klub, og blev efterfølgende kontaktet af den pågældende kører, som gerne vil bruge crossbladet, til lige at fortælle, hvad der er sket, og ikke mindst, sige tak for hjælpen. Køreren ønsker ikke sit navn offentligt, af personlige omstændigheder, og dette respekterer vi naturligvis, og hjælper gerne med at få budskabet ud.

Opråb fra køreren

– Et opråb, om at i den kolde tid også før minus graderne sætter ind er det sindssygt vigtigt at få hældt karburator sprit i benzinen. Det kan være en mulig synder til lørdagens ulykke.

Tak for hjælpen

Køreren vil gerne sige tak for hjælpen, til dem der smed hvad de havde i hænderne, for at hjælpe.

Det alvorlige

– Jeg har brækket 2 ryghvirvler den ene godt og grundigt, men heldigvis sidder det hele som det skal og jeg har fuld følelse og bevægelighed. Lægerne forventer at det bliver 99% godt igen uden operation.

Vi ønsker køreren god bedring, og siger tak for opdateringen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk