Bliv del af noget større, med mange fordele, uden af være på et Team - Se hvordan her

Motocross Nyheder

Ambulance, Lægebil og Akutlæge (helikopter) i Thy Motocross Klub

Artikel foto: Akutlæge, Helikopter

Thy Motocross Klub stod stille en stund, mens der var ambulance, lægebil og akutlæge i helikopter, for at hente en.

Crossbladet havde slået lejr sammen med en næsten lokal, nemlig Gummi Ole (Jeppe Frost) i det fjerneste hjørne, og her var der godt gang i generatoren, kaffen, og en flok glade unger, der legede. Dette havde nok gjort, at vi hverken så eller hørte, at der pludselig var en ambulance og en lægebil midt i ryttergården, og det kom lidt bag på os, da vi kom ud fra lejren og kiggede.

En kører udefra

Folk stod med god afstand til det hele, præcis som vi har oplevet det hele sæsonen, så dem der skulle være der, kunne få plads til at arbejde. Der hvor vi stod, et stykke derfra, kendte ikke køreren, som var udefra, og de vidste heller ikke så meget, så det vil vi heller ikke gætte på. Vi hørte dog, at personen ikke var i livsfare, og da det ville tage over en time i ambulance til Aalborg, så blev helikopteren tilkaldt, hvilket gjorde alt nemmere.

Kender ikke tilstanden på køreren

Vi har ikke hørt mere til, hvordan det går med køreren, men da det var noget alle så, og oplevede, og da der vil optræde en ambulance på et par af vores billeder, med kørere, så valgte vi at lave denne artikel, som information om, at det skete, lørdag 25. november 2023.

Et par billeder

Artikel foto: Akutlæge, Helikopter
Artikel foto: Akutlæge, Helikopter
Artikel foto: Akutlæge, Helikopter

Opdatering på køreren

Opdateret 26-11-2023 – Køreren kontaktede crossbladet og bad om at få dette ud

God bedring, herfra.

Læs også: Den svære balance ved at skrive om uheld der sker på banerne


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk