GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

MX Udstyr

Oskar F. Madsen får liv i de gamle dele med vandpolering Nord

Artikel foto: Oskar Finnerup Madsen

Oskar Finnerup Madsen bruger sin fritid på at gøre gamle dele som nye, med vandpolering, og det kan varmt anbefales.

Hvis man har nogle gamle dele, eksempelvis fra en Puch Maxi, Yamaha 4-gear, Kreidler eller måske bare noget grimt og slidt på en motorcykel, så kan vandpolering være vejen frem. Oskar Finnerup Madsen, ejer og driver vandpolering Nord, der har hjemme hos hans far´s virksomhed (mxnord) og er noget han laver i sin fritid på værkstedet, og det er altså noget der er blevet rigtigt populært.

Bliver flot, uden at slide på delene

Med vandpolering, så gør man tingene flotte, uden at fjerne noget på emnerne, ligesom sandblæsning eksempelvis gør det, og resultatet gør at delene, man behandler, kommer tilbage til de udseende det oprindeligt havde, da det rullede ud fra butikken, for mange år siden.

Konkurrencedygtige priser

Vandpolering Nord tilbyder konkurrencedygtige priser i vandpolering Nord, hvor han eksempelvis tager 250kr for en cylinder, og en motorblok til 500- til 750kr. Oskar er til at snakke med, hvis man har flere dele, eller unikke dele, så man skal ikke holde sig tilbage, med at tage kontakt.

Artikel foto: Vandpolering Nord

Billeder fra glade kunder

Oskar Finnerup Madsen har en Facebook side, hvor han har poster mange flotte billeder, med før- og efter dele, fra tilfredse kunder, der har fået deres ting, til at blive som nye igen. Her kan man rigtigt se forskellen på dele der er blevet vandpoleret, og her der næsten igen grænser for, hvad man kan få lavet. Herunder kan du se Oskar´s kontakt information, hvis du vil have vandpoleret noget.

Vandpolering Nord

Oskar Finnerup Madsen, Vandpolering Nord

Lodsholmvej 2, 9270 Klarup

Telefon – 93951512

Facebook – kom til siden her (her kan du også se billeder)

Hjemmesiden – vandpoleringnord.dk

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk