Motocross Nyheder

Super fed eftermiddag på Uhre, med rigtigt mange kørere

Artikel foto: Lang torsdag på Uhre, hos Herning Motocross 2023

Torsdag middag tog crossbladet fra Holstebro og videre til Herning Motocross, hvor der var rigtigt mange kørere.

Det endte ud med at blive en lang torsdag, med masser af ræs, for crossbladet startede dagen ud med et besøg i Holstebro til Team Træning, inden vi smuttede videre mod Herning Motocross, hvor vi havde en aftale med Majken Vestergaard (Quad) da vi skal lave en artikel med hende, som du kan se inden længe. Det flotte vejr var heldigvis også på Uhre, og her var der virkelig mange mennesker til stede, også en del fra Norge, hvor vi havde mødt nogle af dem til tirsdagens træningen i Holstebro. Det summede af liv, for der var kørere over det hele, ja endda også på speedway banen, hvor der var flere der havde lavet camp i ryttergården, mellem de mange andre besøgende.

Micro, Mini og Maxi

Det er første gang vi har set så mange kørere, en helt almindelig torsdag, hvor det så lige skal nævnes, at der jo er ferie, men i den tid, vi har været på banen med crossbladet.dk så har vi ikke oplevet så meget liv derude. Vi vil også gå så langt at sige, at vi nok aldrig har set så mange på Mini Banen før, hvor man skulle holde tungen lige i munden, når man skulle krydse banen, da der hele tiden kom kørere forbi. Der var også godt gang i Micro banen, med helt nye kørere, samt på Maxi banen, både med solo og Quad. Der var gennem hele dagen en løbende udskiftning af kørere over det hele, hvor der udover de mange kørere fra Norge, også var en del fra Nordjylland.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Lang torsdag på Uhre, hos Herning Motocross 2023
Artikel foto: Lang torsdag på Uhre, hos Herning Motocross 2023
Artikel foto: Lang torsdag på Uhre, hos Herning Motocross 2023

Tiden fløj afsted

Når der er liv over det hele, hvor der er action hele tiden, uanset hvor man kigger hen, så går tiden også noget hurtigere. Inden man fik set sig om, så var klokken 18:00, og man var træt i “stængerne” af at vade rundt i hele området, og snakke, samt tage lidt billeder. Der var en super fed stemning i hele området, og vi fik virkelig snakket med mange mennesker på Uhre, hvor der heldigvis ikke var en eneste kører der kom til skade, selvom flere var nede og mærke det bløde sand.

Se også vores Timeline – Se alle vores artikler der er udgivet på crossbladet

Billeder fra lang torsdag på Uhre

Vi smed en enkelt video på Instagram fra Mini Banen her (klik på link for at se den), og tog en række billeder, der kommer online i et album på Facebook.

Du kan se album med billederne her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk