Motocross Nyheder

Morten Justesen træner 20 kørere på Troldkjærbanen i Holstebro

Artikel foto: Morten Justesen

Morten Justesen har lejet Troldkjærbanen i to dage, da nogle kørere gerne ville have lidt sommerferie træning.

Da vi besøgte Holstebro Moto Cross Club tirsdag aften, var der dukket en del kørere op, der skulle deltage i en popup, træningslejr med Morten Justesen. En eller flere af kørerne skulle have været i Kolding og træne, men da der ikke var nok tilmeldte, så blev det aflyst, og så kontaktede de Morten Justesen. Morten havde ferie, og skulle ikke lige lavet noget specielt, så han var hurtigt med på ideén, og så fik de sat det i stand, og dermed har de træning på Troldkjærbanen, onsdag og torsdag.

Starter man ikke tidligt..

Vi var måske lidt for optimistiske, da vi kørte mod Holstebro, så vi kunne ramme banen klokken 08:00, for da vi kom derud, var mini campen, først ved at vågne, og så kunne vi se, at de først startede op 10:00. Vi traskede ud på banen, og tog lidt billeder, og pludselig var der to knejter i gang med at lave kaffe i klubhuset, hvor vi med nød og næppe fik en kop, inden de stak af med kanden.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Justesen træner i Holstebro 2023
Artikel foto: Justesen træner i Holstebro 2023
Artikel foto: Justesen træner i Holstebro 2023

Møj tung, sandet bane

Den der kender banen i Holstebro, ved at det er en tung sandbane, men med en masse vand oveni, så bliver den en anelse træls, som man jo siger. Der var flere der øffede lidt over den, og specielt fordi den ikke var jævnet, men når man træner med Morten Justesen, så er banerne aldrig jævne.

Forventede ikke så mange

Morten fortalte til crossbladet, at han blev noget overrasket over, at der ud af det blå var 20 kørere, der gerne ville være med til dette i Holstebro, og havde kun forventet en 5-6 kørere.

Flot vejr

Vejret var faktisk noget bedre, end vi havde regnet med, for der var masser af sol, og endda så varmt, at man kunne smide trøjen, og gå rundt i korte ærmer. Sådan er det ikke længere nordpå, har vi sidenhen fået at vide, for nord for Viborg, der står det ned i stænger.

Lynvisit

Vi var en kort tur om Holstebro, lige for at vise flaget, og skyde en stak billeder, og så smuttede vi videre mod Uhre, hos Herning Motocross, hvor vi i skrivende stund, sidder og skriver denne artikel, da de ikke har nær så mange “kæle fluer” ! Billederne fra denne tur i Holstebro, dem smider vi online lidt senere på dagen, eller når vi rammer kontoret igen, sidst på dagen.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk