GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Crossbladet er til Mini/Maxi C-Cup på Fredskov banen i Møldrup

Artikel Foto: 65cc og Quads – Første heat, 11:00

Søndag formiddag kørte crossbladet til Møldrup, hvor der hele søndagen køres C-Cup på Fredskov Banen.

Søndag 2. april 2023, køres der DMU C-Cup på Fredskov Banen i Møldrup, og her er Crossbladet med, og se en masse ræs. Der er godt pakket på de kanter, hvor der igen er super flot vejr, og der snakkes om, at der er på den gode side af 100 kørere. Der er faktisk mange kørere fra Sjælland, og de benyttede muligheden for at komme lidt før, for der blev lavet noget træning på banen, hele lørdagen, hvilket tiltrak en masse. Mange af kørerne fra Sjælland har ikke været her før, så det var en god mulighed for at prøve, samt træne på banen, inden der skulle køres løb om søndagen.

Flot bane

Fredskov banen i Møldrup er en af de mindre baner, men den er virkelig flot. Der er blevet brugt en masse timer, og arbejdskræfter, på at få det hele til at være så flot, denne søndag. Dette er crossbladets første løb, hvor der også er quads med, men der er ikke så mange denne søndag, så derfor kører de sammen med 65cc.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Fredskov Banen i Møldrup
Artikel foto: Fredskov Banen i Møldrup
Artikel foto: Fredskov Banen i Møldrup

Mange kendte ansigter

Vi er stødt på flere fra de gamle dage, men også en del fra Uhre, hvor de er til stede både med almindelige motocross maskiner, men også Quads. Hvordan dette ender ud, får vi at se senere på dagen, for løbet, har i skrivende stund knap nok været i gang i en time.

Billeder fra C-Cup

Crossbladet laver en artikel med flere billeder, end tekst, og når vi så kommer hjem på kontoret engang, så laver vi et samlet album med alle billederne som vi knipser her. Dette album vil man kunne finde på vores tilknyttede Facebook side, og hvis man følger siden, så får man besked.

Se også:

Malthe og Liam rykkede begge i B-Klassen efter DMU C-Cup 2023

Mange af de helt unge er meget miljøbeviste på motocross banen

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Fredskov Banen i Møldrup (65cc Starten)
Artikel foto: Fredskov Banen i Møldrup (Quad starten)

Først mini, så Quads

Der var få kørere i både 65cc og quads, så de blev sat til at køre i samme heat. Første startede 65cc minicrosserne, og 20 sekunder efter, så blev Quads sendt afsted.

Billeder på Facebook

Vi har lavet et album på vores tilknyttede Facebook side, med alle billederne fra DMU C-Cup 2023 på Fredskov Banen, hos Møldrup Motor Klub. Kom direkte til albummet her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk