Motocross Nyheder

Malthe og Liam rykkede begge i B-Klassen efter DMU C-Cup 2023

Artikel foto: Malthe og Liam

Det var en stor dag for de to, nu tidligere C-kørere Malthe og Liam, der begge rykkede op i B-klassen søndag.

Der har været fuld skrald på Fredskov Banen i Møldrup, hvor der har afviklet DMU C-Cup 2023, i solskin, samt blå himmel. Møldrup Motor Klub har knoklet i to dage, for at få banen klar, og det lykkedes dem, i den grad, for kørerne blev forkælet, på denne motocrossbane.

Malthe og Liam

De to unge knægte, Malthe og Liam (artikel foto) kørte i samme 65cc klasse, og rykkede begge op i B-Klassen, efter dagens løb. Malthe vandt, og Liam blev samlet 2ér, og det betød at de begge er B-kørere. Det skal dog lige siges at Malthe fortsætter i C-Klassen lidt endnu, men Liam rykker op med det samme, for hans lillebror Jamie er allerede B-Kører, så de skal naturligvis køre mod hinanden.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Fra Venstre, Liam, Malthe og XX?

Og så var der vand…

Efter billedet herover blev taget, ved pokal overrækkelsen, så kom der ellers vand, for det skal man sgu have, når man rykker op. Lige dette optrin fik crossbladet ikke billeder af, for vi tænkte bare (beskyt kameraret).. Formanden fra Uhre Tue Lassen fik også en balje vand, nu de var i gang, men den sammenhæng, fandt vi aldrig helt ud af, men sådan kan det jo gå.