Grøn omstilling

Mange af de helt unge er meget miljøbeviste på motocross banen

Artikel foto: To unge frivillige flagposter på Fredskov Banen

Rigtigt mange af de helt unge er meget miljøbeviste, og det så crossbladet ved vores besøg hos Møldrup Motor Klub.

Den grønne omstilling er noget som mange tænker på, og snakker om, for hvad kan man gøre for at beskytte jorden, til dem der skal være her, efter os. Man kan godt fornemme at de helt unge mennesker er meget miljøbeviste, og formentlig snakker meget om det i skolen, for vi havde en meget positiv oplevelse på Fredskov Banen hos Møldrup Motor Klub, søndag til deres C-Cup 2023.

Tearoff på afveje

Crossbladet stod i et sving og skulle tage nogle billeder, hvor kørerne kom over hoppet, hvor de to unge frivillige flagposter (artikel foto) stod. Den ene af de unge mennesker, og crossbladet, fik på nær samme tid, øje på en tearoff (plastic) der var på afveje, men ingen af os kunne snuppe dette stykke plastic, før heatet var kørt til ende. Da banen var tom, og der var grønt flag, så søgte vi begge mod dette stykke plastic, for crossbladet skulle lige have et billede, og den unge mand, ville have det i lommen. Vi så faktisk kun to stykker plastic (tearoff) på Fredskov Banen, så de har helt sikkert gjort noget for at få det væk, hvilket er det samme billede på de baner som crossbladet har besøgt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tearoff på afveje
Artikel foto: Tearoff på afveje

Væk med plastic

Der sker mange ting med miljø og grøn omstilling, specielt i de mange motocross klubber, og det er fedt at se, at alle går op i det, ung som gammel. Der vil jo altid være noget plastic, der gemmer sig ude på banerne, men vi kan bestemt se, at klubberne gør en indsats for at få det væk.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk