Begivenheder

Lindknud Motocross Klub er klar med deres LMCK Crosslejr 2024

Morsø Motocross Klub, Klubtræning, Team Justesen, Crossbladet, MX Artikler, MX Billeder, MX Nyheder, Motocross Artikler
Artikel foto: Simon og Morten Justesen

Lindknud Motocross Klub har åbnet for tilmeldingen til LMCK Crosslejr, hvor brødrene Justesen igen er med, men her i 2024 er det med Magnus Sjølander, som den tredje træner.

Crossbladet var med til crosslejren i 2023, hos Lindknud Motocross Klub, hvilket var en kæmpe oplevelse for os, da minderne fra de unge dage væltede frem. Ikke nok med det, så fik vi også “lov” til at være en del af et DMCU event på nært hold, og det var altså noget helt specielt.

2x Justesen og en Sjølander

Simon og Morten Justesen (artikel foto) var også med i 2023, men den gang var den tredje træner Mads Rasmussen, der her i 2024, er skiftet ud med Magnus Sjølander, der også hjælper til i vores ambassadør område. Det er på mange måder en fed kombination af trænere, der virkelig kan få noget bredde på det hele, uanset alder. Det bliver spændende at se.

  • Træningsskole
  • Fællesskab
  • Fri Træning
  • Micro Bane
  • Maxi Bane
  • Alle Niveauer

Magnus Sjølander

Magnus Sjølander, Kawasaki, 250cc 4-Takt, MX, Motocross, Maskine-skifte, MX Artikler, Crossbladet.dk , Motocross Nyheder
Artikel foto: Magnus Sjølander

LMCK Crosslejr 2024 – Uge 28

Det er nu datoen skal bookes, men ikke nok med det, så skal man også få sig tilmeldt denne crosslejr, for den bliver uden tvivl udsolgt. Tilmeldingen er åbnet, på siden HER hvor det er er først til mølle.

Se også: Crosslejren i Lindknud 2023, var en tur med mange fede oplevelser

LMCK Crosslejr 2024 – Priserne

  • Micro Bane – 1.400kr
  • Maxi Bane – 1.800kr

Hold også øje med deres Facebook side – Lindknudmotocrossklub

Kommer crossbladet også i 2024

Det gør vi som lovet, men først skal vi omkring Vordingborg, og sige hej til en camp, som Jesper Kjær Jørgensen afholder, og herefter tager vi turen ned til Lindknud.

Vi ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk