Ambassadør Information

Magnus skal hjælpe crossbladet´s ambassadører med fysik og kost

Magnus Sjølander, MX, Motocross, Crossbladet, Portræt, MX Interview, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Magnus Sjølander

Crossbladet har lavet en aftale med Magnus Sjølander, der skal hjælpe vores ambassadører med fysisk træning, og kostvejledning, så man kan stå endnu stærkere.

Vi arbejder hele tiden på nye tiltag, der kommer vores ambassadører til gode, så man kan få den bedst mulige hjælp til at komme videre i denne sportsgren. Det er vigtigt at man nyder denne sportsgren, har det sjovt, og ikke føler det er en sur pligt, for så kommer man absolut ingen vegne. Vi ønsker at crossbladet´s ambassadører har en fest, og derfor laver vi en række tiltag og muligheder, som man selv kan bestemme, om man vil være en del af, for her stiller vi ikke nogle krav.

Magnus Sjølander

Trods sine bare 21år, så har Magnus Sjølander meget erfaring i denne sportsgren, og er aktiv kører i A-MX1, hvor han også skal køre fuld sæson i 2024, men har overskud til at hjælpe vores ambassadører, hvilket vi sætter stor pris på. Magnus vil blandt andet hjælpe vores kørere med fysisk træning, på og udenfor banen, hvor man vil få nogle opgaver, der vil styrke en. Dette er noget der kan bruges inden man skal træne, eller køre løb, hvor fokus blandt andet vil være på opvarmningen, der er meget vigtigt, og er med til mindske skader m.m, men også hvad man spiser inden, og under løb og træning, for dette kan være altafgørende.

Hårfin balance

Magnus er meget opmærksom på, hvor køreren “hører til” for det er naturligvis en hårfin balance, når man skal snakker alder, klasse, og ikke mindst ambitioner. Magnus Sjølander kan hjælpe vores ambassadører videre, med nogle værktøjer, som man kan arbejde med, uden det bliver en sur pligt, for kommer man dertil, så er det ikke her man skal starte, men et helt andet sted.

Den fysiske træning, og kostvejledningen i ambassadør området, med Magnus Sjølander, kan lade sig gøre grundet vores annoncører, kmbilsalg.dk og km-auto.info

Gratis tilbud

Crossbladet´s Ambassadører kan selv vælge om de ønsker at være en del af dette gratis tilbud, der er ingen krav, når man bliver ambassadør, udover man er glad. Når man køber en af vores specialdesignede pakker hos SOS Racing Parts, så bliver man automatisk aktiveret som ambassadør, hvor vi har forskellige tilbud, konkurrencer, og underholdning, indenfor kategori.

Se: Her kan du se hvordan du bliver crossbladet.dk ambassadør

Bliv en del af noget større

Når man bliver ambassadør hos crossbladet.dk så bliver man en del af noget større, uden at være på et team. Vi blander os ikke i, hvor du handler, for at kan dyrke denne sportsgren, men vi kan komme med nogle tilbud, der kan hjælpe dig videre, uden det bliver for dyrt. Vi vil gerne give noget tilbage til denne sportsgren, og når man vælger at købe vores klister og tøj, som er med i pakkerne, og på denne måde hjælpe os, så giver vi os gerne noget tilbage igen, hvor man på samme tid har en fest.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk