GÅ IKKE GLIP AF VORES SENESTE OPLEVELSER, FØLG MED PÅ - FACEBOOK | INSTAGRAM

Motocross Nyheder

Malika Lassen er samlet 2ér i Pige DM 2024 efter første to runder

Artikel foto: Malika Lassen

Malika Lassen har virkelig fået fart i maskinen, og klarer sig rigtigt godt i B-klassen, hvor hun lige nu er samlet 2ér i DM.

Tilbage i Juli Måned 2023 skrev vi at Malika og Malias Lassen var blevet B-Kørere, og siden da er der kommet meget vand gennem åen. Malika Lassen har kørt i B-klassen her i 2024, og har virkelig bidt fra sig, og hentet flere topplaceringer, samt kørt fra drengene, som hun har kørt imod. Malika kører med i Pige DM 2024, hvor hun sidste år vandt C-Cuppen, der også køres på samme tid, for til Pige DM, der kører både C og B kørerne sammen, og alle kan vinde DM titlen, mens C-kørerne samtidigt kører en C-Cup, der tælles ved siden af. (Lidt rodet, men sådan er det).

Halvdelen af Pige DM 2024

Der skal køres fire runder af Pige DM 2024, og i skrivende stund er de kommet igennem halvdelen, hvor Malika Lassen har lagt sig på andenpladsen med 78 point, mens den førende kører Jasmina Rasksen, er stukket lidt af i toppen af feltet med sine 97 point. Det er noget tættere den anden vej ned i feltet, så derfor er der ikke plads til de store fejl, og det ved Malika Lassen godt, og derfor træner hun meget for tiden, så hun kan blive klar til den tredje afdeling på Sjælland.

Samlet stilling af Pige DM 2024:  (artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Screenshot af Pige DM stillingen 2024

Kilde: DMU Sport – Se også stillingen her

Ikke så glad for hårde baner

Vi mødte Malika Lassen i Møldrup forleden, og her fortalte hun, at de egentlig skulle have været ude og træne på en hård bane, men de kunne “desværre” ikke lige nå det, denne lørdag. Det er hvad den kommer til at stå på, i sommerferien, for til august skal tredje afdeling køres på Hedeland, hvilket er en hård bane, og er noget Malika ikke ligefrem syntes er det fedeste.

Hold, Stop, kom lige her..

Da vi besøgte Møldrup Motor Klub lørdag 29. juni 2024, der var familien Lorenzen også til stede. Alexander Lorenzen (Sebastian´s storebror) plejer at træne lillebror, hvilket han også gjorde denne lørdag, men der var overskud til at trække både Malika og Malias Lassen med ind også.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Alexander forklarer Malika noget i Møldrup

Alexander der selv tidligere har kørt, har en gang tidligere trænet de to søskende, og lige pludselig vinkede han Malika ind til siden i Møldrup. Vi holdte os på afstand, og hørte ikke hvad de snakkede om, men de øvede nogle ting, som kunne gøre Malika bedre, på flere punkter.

Gode råd af Alexander

Da Malika var sendt afsted igen, så stod vi og snakkede lidt med Alexander, der mente at hun (Malika) var lærenem, for nogle har langt sværere ved at forstå noget, når man siger de skal gøre noget, men den fornemmelse var ikke her, og hun gjorde, hvad han bad om.

Man kunne se en hvis form for tilfredsstillelse hos Alexander, både det at kunne give noget af sin viden videre til andre, men også se at de lyttede på, hvad han sagde til dem.

Vi ønsker Malika Lassen held og lykke videre i DM.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk