Dansk Løbskalender 2024

Når man kommer sidst på året, så sidder landets mange sportsfolk og tripper, for at kan se den næstkommende løbskalender, for alle vil gerne kunne planlægge så meget som muligt, mens sæsonen er sat på pause. Som regel er det DMUsport, der har den første udgave klar, og dernæst kommer DMCU, og det er altid spændende af se hvad de forskellige forbund har med.

MX Løbskalender 2024

Starten af december måned 2023 havde DMUsport løbskalenderen klar til 2024 og under et døgn senere, så havde DMCU løbskalenderen klar til 2024, så man skulle ikke vente flere dage, på hvert enkelt forbund, og gør jo alt meget lettere, for dem der skal køre løb i begge forbund.

Quad Løbskalender 2024

Der er desværre alt for lidt løb, for sig selv til Quad køreren i Danmark, og slet ikke i DMCU, men man kan altid finde dem der er, i DMU løbskalenderen.

Nyheder fra løbskalenderen 2024

Crossbladet.dk har en masse motocross nyheder og quad nyheder klar fra løbskalenderen hvert eneste år, så det gælder bare om at læne sig tilbage, og følge med. Herunder kan du finder frem til nogle af de mange nyheder, der udgives hos crossbladet.dk og vi kommer helt ud i krogene.

Nyheder fra løbskalenderen

Løbskalender

Når der udgives en løbskalender, så kan der være ændringer, grundet aflysninger, eller uforudsete ændringer, og det skal man også tage højde for, når man planlægger sin kommende sæson. Størstedelen er dog sikkert, men vejr og vind spiller også en rolle, specielt i nyere tid, hvor der kommer en del vand i Danmark, og dette kan drille en del, når der skal afvikles nogle af de mange løb.