Crossbladet

Mikkel Wendelboe udgiver bogen “Motocross” til A-DM 28. April

Boganmeldelse: Vi blev kontaktet af Mia Rasmussen fra Hoi Forlag, om vi kunne tænke os at læse, og anmelde denne bog, omkring Motocross, hvilket vi takkede ja til, og som du kan læse her.

Artikel foto: Forfatter, Mikkel Wendelboe

Crossbladet har modtaget bogen “Motocross” og har læst den, hvor vi vil komme med et bud på, hvorfor du skal eje den.

Lige da vi læste mailen fra Mia Rasmussen, var vi sikre på at den var landet et forkert sted, men igen så har vi jo et fælles budskab, nemlig at få motocross, og dens slægtninge så bredt ud som muligt. Vi kender ikke så meget til Mikkel Wendelboe, andet end han ejer og driver MX-Index, og så skriver han ufatteligt lange kommentarer, i debatter online, eller på egne opslag. Noget er mindre forståeligt end andet, for ordene “vælter ud af ham” så vi sad med en forståelse af, det blev en tyk bog, der var tætskrevet, men sådan er det slet ikke, for den er faktisk spiselig for Hr. og Fru Danmark.

Langt fra den første

Vi måtte online og lave lidt research på ham der Mikkel Wendelboe, for selvom der var information med i mailen, så havde vi set noget tidligere, der ikke stod der. Mikkel er slet ikke ny i dette game, for i 2022, der udgav han tre motocross bøger, men det var for børn, hvor den nye her i 2024, henvender sig til bredden. Mikkel Wendelboe har skrevet ikke mindre end 16 bøger, så han sidder formentlig ikke og bider negle ved denne udgivelse, selvom en lille ny, altid er spændende.

Mikkel Wendelboe

Forfatter, sportsfotograf og kommentator på Discovery, står der i den tilsendte mail, men Mikkel er langt mere end det, eller det er i hvert fald det billede vi har, efter at have fulgt med på sidelinjen, det seneste års tid. Mikkel Wendelboe der som nævnt også har MX-Index.com er et kendt ansigt på banerne, specielt når de professionelle skal køre, både i Danmark, men også i udlandet. Mikkel har en kæmpe viden omkring denne sportsgren, og ikke mindst netværk, der er bygget op gennem mange år i sporten, og det bruger han naturligvis gennem sit arbejde, som Danskeren kan nyde godt af.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: En side fra bogen “Motocross” af Mikkel Wendelboe
Artikel foto: En side fra bogen “Motocross” af Mikkel Wendelboe

Motocross – Danmarks største motorsportsgren

Bogen har ikke sideantal skrevet, men der er totalt 128 af slagsen, hvor der er indholdsfortegnelse, billeder, og tekst, og plads til at forfatteren kan smide sin autograf, og det er vi slet ikke i tvivl om, at han gerne vil. Som nævnt tidligere, er bogen “spiselig” for der er ikke de frygtede, lange og tunge tekster, men det er fordelt fornuftigt ud med billeder, forklaringer om emner, der vil give mening, både hvis man kender til sporten, ønsker at forklare andre om det, eller som helt ny, opdager den.

Samtalebog

Denne bog om motocross, kan bruges til mange gode og spændende ting, for i stedet for at skal sidde og forklare en masse, der formentlig ikke giver mening, hvis man ikke kender så meget til motocross, quad eller sidevogn, så kan man tage denne bog frem. Her vil det give mening at eje bogen, så familien eller vennerne, kan få en forståelse af hvad denne sportsgren er, uden at det bliver for indviklet, da bogen indeholder en god portion forklaringer kombineret med billeder.

Bogen kan vi også nemt se ramme landets skoler, så det kan indgå i undervisningen, eller som en del af den, hvis man enten skal forklare det til klassekammeraterne, eller bruge det til et emne, omkring sportsgren. Det er i hvert fald en bog, der kan bruges til mange spændende ting, udover bare at eje den, fordi man er en del af denne sportsgren. Det hele giver mening, når man læser bogens første sætning “Det er ikke bare en sport, det er en livsstil” og vi kan ikke give Mikkel Wendelboe mere ret.

Udgives 28. April 2024, til A-DM i Næstved

Bogen “Motocross” kan man allerede se online hos en masse bogforhandlere, hvor man kan bestille den hjem, efter at den er udgivet til A-DM 2024 i Næstved, hvor Mikkel Wendelboe selv er med. Bogen kan man naturligvis også købe på dagen, og her koster den 250kr, og er efter vores overbevisning et godt køb, for man bør eje den, hvis man er en del af sporten, for det vil uden tvivl gøre det lettere for dig, hvis du skal forklare, hvilken livsstil du egentlig har.

Vi kan varmt anbefale denne bog om Motocross, og er ikke “stukket af” som vi frygtede det, men er let spiselig, med billeder, og en fornuftigt mængde tekst, hvor man ikke kører træt i den. Den bør være en del af samlingen, hvis man har sådan en, eller skal den bare stå på værelset, og se blæret ud.

Den skal jeg eje, hvor køber jeg den?

Først og fremmest kan du købe den på dagen til A-DM, og hvis du vil være sikker på at få en, kan du tjekke dette opslag ud (Link til Facebook opslag) og se hvad du skal gøre. Ellers kan du finde frem til bogen i alverdens bogforhandlere, både fysisk og online, samt biblioteker.

Hoi Forlag

Læs mere om forfatteren Mikkel Wendelboe HER

God fornøjelse.

Back to top button
Crossbladet.dk