Crossbladet

Første kandidat til årets mest crazy billede 2024 er fundet

Artikel foto: Allan Petersen

Når man tager billeder, hvor der er mange mennesker, så opstår der nogle sjove ting, og en historie bag billedet.

Det er på ingen måde noget vi havde planlagt i 2023, at vi skulle have en kategori med årets mest crazy billede, men når man tager mange billeder, så kan der ske ting og sager, og intet af det er planlagt, men der er som regel altid en historie bag, og hvorfor det kunne ske. Der er naturligvis også en historie bag, hvorfor Allan (artikel foto) kommer løbende som han nu gør..

Allan i fuld galop

Længe inden dette billede blev taget, der spottede vi Allan Petersen i fuld galop henover starten, for han skulle ud til sin plads som opsamler, da hans søn Morgan, skulle køre. Han havde travlt, og ikke noget vi ser til hverdag (at han løber, uden børn på banen) så vi klikkede en serie billeder. Da vi så fik kigget på dem, i det rullende kontor, så kunne vi se, at alle 5-6 billeder, der havde han simpelthen lukket øjne, så hvordan pokker han kunne finde vej, var sjovt i sig selv, hvilket vi alle grinte godt af.

Vi skulle så have billeder af endnu en start, og havde faktisk ikke spottet Morgan mellem de kørere, men vi skulle have lidt billeder af dem. Midt i det hele, så kom Allan løbende ind i billedet, hvor han holdte øjnene åbne, og hvad han lige havde forventet, det ved vi ikke, men vi klikkede naturligvis videre, for vi skulle have billeder af rødderne ved bommen, og så kom der altså et crazy billede ud af det, og lidt ufrivilligt er han altså kandidat til den nye kategori, der afgøres sidst på året.

Børkop vinder i 2023

Der sker så meget crazy på dette billede, som vi tog på meget lang afstand, glemte alt om det, og så det først dagen efter. Vi skulle egentlig bare have et billede af formanden Heidi, fra Børkop.

Artikel foto: Årets mest crazy billede 2023

Børkop er i træningslejr

Det bliver svært at slå vinder billedet fra 2023, men Børkop er i træningslejr, hvor Nickolaj med fingeren i næsen herover, er ved at varme op til den nye sæson.. Han var dog lidt ude af træning på Korskro, men det var nok fordi at familien var på besøg, og så skal man jo være et godt eksemplar.

Artikel foto: Nickolaj har tabt et eller andet..

Billeder siger som regel mere end ord, men der er som regel også en sjov historie bag…

Det var tidligt på sæsonen af vi fandt den første kandidat, så 2024 kan blive ret festlig..!

Vi ses ude på banerne..

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk