Annonce

Miljømåtter fra SOS Racing Parts, design selv, eller køb pre-made

Artiklen indeholder annoncørbetalt indhold

Miljømåtte, Motocross, SOS Racingparts, Motocross Nyheder, MX, MX Nyheder, Motocross Artikler, Crossbladet.dk
Artikel foto: Miljømåtte – SOS Racingparts

Crossbladet leverer i samarbejde med SOS Racing Parts, produktforklaringer, så du kan se deres forskellige tilbud.

SOS Racing Parts har et stort udvalg af Miljømåtter, og her kan du købe dem pre-made, til lige præcis dit favoritmærke, eller du kan selv designe dem, lige som du vil have dem. SOS Racing Parts er noget billigere, end mange andre på markedet, så det er bestemt en fordel at se nærmere på. Det er ikke bare en pyntegenstand under cyklen, men et miljøkrav, der skal overholdes overalt.

Miljømåtter

Miljømåtten for maxi cykler har følgende mål 95×190 cm og er derfor også godkendt af diverse reglementer til motorsport. Miljømåtten er lavet i filt, og er rigtig slidstærk. Den tåler vask med autosæbe og vaskemaskine, dog ikke over 30 grader. Herunder kan du finde frem til de forskellige miljømåtter, både pre-made, og hvor du selv kan designe dem, præcis som du ønsker det.

Pre-made

Der er flere forskellige pre-made, til hvert mærke, og her er der til mærkerne Yamaha, Suzuki, KTM, Kawasaki, Husqvarna, Honda og Gasgas. Se dem alle på siden her

Custom Design

Design din personlige miljømåtte her

Du skal tænke custommade, når du handler hos SOS Racing Parts, for de kan lave alt mellem himmel og jord, også alt det, som man drømmer om, hvor man tænker at det er umuligt, men deres team står klar med grafikere og et meget erfarent personale, der kan gøre det virkeligt.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk