Begivenheder

DMU Løbskalender 2024 er klar, og så skal der ellers laves planer

Landsdelsmesterskab Nord 2023, Uhrebanen, Herning Motocross, MX, Motocross, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Landsdelsmesterskab Nord 2023, på Uhrebanen

DMU Løbskalender 2024 er nu blevet frigivet, og så kan man ellers begynde at få planlagt året, i dette forbund.

DMUsport.dk har mandag 11. december 2023, frigivet den komplette løbskalender for 2024, hvor der dog kan komme mindre ændringer, og justeringen hen af vejen, som de skriver på hjemmesiden. Der er flere spændende ting, som crossbladet havde forventet, og allerede nu har vi booket nogle datoer, til noget som vi har tænkt på længe, men alt dette, og meget mere, kan du læse om, på et senere tidspunkt. Længere nede i artiklen, der kan du læse mere om DMU Løbskalender 2024.

Landsdelsmesterskaberne 2024

Som forventet, så er landsdelsmesterskaberne lavet om til 2024, hvor der køres Vest for Storebælt, og Øst for Storebælt, da alt andet, slet ikke gav mening.

Quad DM 2024

Dette skal afvikles over fire afdelinger, med en på Sjælland (Hedeland) og tre i Jylland, hvor det hele starter i Haderslev, og så Møldrup, hvor den sidste afdeling køres på Uhre.

DM Sidevogn 2024

Her bliver der kørt fem afdelinger, og hvor nogle afvikles sammen med Quad, mens nogle afdelinger køres på andre tidspunkter, og på andre baner. Det kan man se i kalenderen.

9. Marts 2024 – Vestjysk Motocross Club

Årets første løb i DMU regi, køres hos Vestjysk Motocross Club, og det bliver lørdag 9. marts 2024.

DMU Løbskalender 2024

DMUsport har lavet en længere tekst på deres hjemmeside, med mere information omkring deres udgivelse af denne løbskalender 2024, hvor de kommer omkring flere ting. Læs her

De første løb i Marts 2024

Artikel foto: DMU løb, Marts 2024

Se det komplette program for 2024

DMUsport har igen lavet to måder du kan se DMU Løbskalender 2024 på.

PDF: Se DMU Løbskalender 2024 i PDF

Excel udgaven, den finder du på deres hjemmeside.

Vi glæder os allerede til 2024

Der kommer til at ske en masse spændende ting i 2024, udover at vi kommer i gang med vores nye ambassadør område, der blandt andet vil være besøg af flere nye baner, som vi ikke nåede i 2023.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk