WestCoast MX

Køb startblokke online hos WestCoastMX og spar 10%

Artiklen indeholder annoncørbetalt indhold

Artikel foto: Startblok

Crossbladet leverer i samarbejde med WestCoastMX, produktforklaringer, så du kan se deres forskellige tilbud.

Hvis man har svært ved at nå jorden, når man sidder på sin motocrossmaskine, så kan specielt starterne, også blive svære, men der findes en god løsning. Startblokke, og de gør at du kan lave en stabil start ved bommen, med flere forskellige muligheder, så de fleste, passer til alle.

RTech Startblokke

Der findes flere forskellige startblokke, og en af dem, er RTech Startblokke, som du kan købe online hos WestCoastMX, der kan indstilles i to forskellige højder. Du kan indstille dem, ved at tage toppen af, og så er de enten 10cm eller 15cm høje, og giver mere stabilitet og bedre starter.

Find varerne på to måder

Når du handler online hos WestCoastMX, så kan du finde frem til deres vare, på to måder, og den ene er at du følger linket i vores produktforklaringer, som guider dig direkte til emnet, eller så kan du gå ind på forsiden af deres online shop, og søge dig frem til det, som du mangler.

Se mere om RTech Startblokke hos WestCoastMX her

Artikel foto: Startblok

Du får 10% gennem Crossbladet.dk

Når du handler online hos WestCoastMX i Herning, så kan du spare penge gennem crossbladet.dk, for gennem vores samarbejde, får du 10% rabat. Vi har en unik rabatkode til deres online shop, der giver dig rabatten. Hent koden på siden her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk