MX Udstyr

Ricki Christiansen er manden bag RC Shine, der får ting til at skinne

Artikel foto: Ricki Christiansen

Crossbladet har været på besøg hos RC Shine, som groft sagt får gamle ting til at skinne, og nye ting, til at blive flottere.

Vi har brugt fredag 29. december 2023, hos RC Shine, der har hjemme ved Vandel, eller ret tæt på Billund Motocross Klub, hvor vi også stødte på Ricki første gang. RC Shine er en mindre virksomhed, der kan få ting til at skinne, eller se nyt ud, uanset om det kommer lige fra butikken, eller om det mange år gammelt. Mottoet er så sigende, at “kan man ikke vinde, så kan det skinne” og hvis der er noget de er vilde med, i blandt andet motorsporten, så er det noget der ser fedt ud, og det kan Ricki Christiansen og RC Shine hjælpe med.

Fint værksted bag beboelsen

Vi ankom ved 11. tiden fredag som aftalt, og fik parkeret bilen i indkørslen, og lige da vi trådte ud af bilen, så kom lillemor (Lea) ud, og sagde at vi skulle smutte rundt om huset, om ned bagved, hvor værkstedet var. Da vi kom ind af døren, så var Ricki og hans far (Erik) i gang med en ny “ovn” så der kunne komme endnu flere emner igennem processen, som er ret imponerende.

Så er der kaffe..

Vi havde ikke snakket længe, inden Lea kom ind af døren med en vandkedel, et par kopper og et glas, der mindede mere om et krydderi, end kaffe. Man kunne næsten høre angsten i Ricki´s stemme, da han sagde at nu var der kaffe som lovet, og her kunne vi ikke dy os, og sagde at ratingen næppe kom over 4, nu der ikke var rigtigt filterkaffe på en kande. Ricki erkendte med det samme, at han faktisk havde smidt sin kaffemaskine ud for mange år siden, og rent faktisk slet ikke drak kaffe.

Artikel foto: Så er der kaffe…

Kaffe Nescafé instant (hed det vist) og Erik havde aldrig lavet det, så han tog et par skeer, og hældte kogende vand på, og rørte lidt rundt. Der var helt stille i værkstedet, til vi havde smagt det, og her kom overraskelsen, for det smagte faktisk godt, ja det var bedre end gennemsnittet, så de kunne alle ånde lettet op, og vi kunne komme videre i teksten. Vi kan give den en god 4ér ud af 5.

RC Shine

Vi har i dag fundet ud af, at RC Shine har noget, vi ikke kan undvære, selvom vi ikke har manglet det, for dette mindre værksted kan noget helt specielt. Cerakote der er en keramisk behandling af emner, får det ikke kun til at se flot ud, det er også modstandsdygtigt for slag og ridser, hvilket man kan bruge rigtigt mange steder, udover motocross, quad, pitbike, you name it.

RC Shine laver også vandpolering, så ens ting der er gamle, vender tilbage til det oprindelige udseende, fra da det kom ud fra fabrikken. Det er helt utroligt at et så lille værksted, kan lave så store ting, hvor der faktisk ikke er nogle begrænsninger, udover størrelserne på emnerne.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Emner hos RC Shine
Artikel foto: Emner hos RC Shine
Artikel foto: Emner hos RC Shine

Personlig interesse

Når man står og snakker med Ricki Christiansen omkring RC Shine, og hvordan det hele opstod, så kan man hurtigt fornemme den store personlige interesse, der er ved dette arbejde. Der findes ikke noget bedre end at kan arbejde med nogle ting, som man virkelig går op i, og som har være en interesse, der har udviklet sig til en virksomhed, så man kan tilbyde dette til mange andre, end ens venner og bekendte. Der er meget få begrænsninger, for hvad man kan lave ligesom nyt igen, uanset hvor “grimt” det er blevet, og den der glæde ved at se det blive pænt igen, er helt speciel.

Stort marked

Vi havde slet ikke tænkt den tanke, at det var meget mere, end “bare” motocross, før dette besøg, men når man hører hvad der er blevet behandlet, og hvad der kan behandles, så er det jo kun ens egne ideer, der sætter grænser. Bare for at nævne lidt af det som RC Shine har arbejdet med, så er det golfkøller, veteranbiler, køkkengreb, armaturer (køkken, badeværelse), motorcykler osv osv. Det er en vedvarende løsning, der har en super lang holdbarhed, uden man konstant skal bekymre sig om vedligehold og rengøring, og ved netop rengøring, så er der faktisk endnu lettere.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Emner hos RC Shine
Artikel foto: Emner hos RC Shine
Artikel foto: Emner hos RC Shine

Lær mere om RC Shine

Du kan enten tage direkte kontakt til Ricki Christiansen, og høre nærmere om dette, eller se og ikke mindst læse om det på hjemmesiden rcshine.dk hvor der er alt den information, du skal bruge. Her kan man læse om det som der tilbydes, og den imponerende proces, det skal igennem, hvor forbedringen af delene til belægningen, nok er det som tager det meste af tiden, og selve processen frem mod det færdige produkt, er det hurtigste. Hvis din racer skal have et helt specielt look, så er vi ikke i tvivl om, at det er RC Shine, du skal have fat på, for det er her tingene sker.

Her finder du RC Shine

Adressen: Randbølvej 21 – 7184, Vandel

Billeder af færdige produkter – Se galleri

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk