Motocross Nyheder

120 kørere blev det til i Møldrup ved WestCoast MX Cup 2023

Artikel foto: WestCoast MX Cup 2023, Møldrup Motor Klub

Crossbladet er med til WestCoast MX Cup 2023 hos Møldrup Motor Klub søndag, og her har de fået samlet 120 kørere.

Vi har lige sat os ind i klubhuset hos Møldrup Motor Sport, for at få en kop kaffe, og så lige for at fortælle, hvad dagen har at byde på, denne søndag 1. oktober 2023. Vi er røget en tur til Møldrup, hvor der skal køres WestCoast MX Cup 2023, og her er dagens felt landet på 120 kørere, hvor der var seks eftertilmeldinger. Der er nogle stykker, der ikke er mødt op, så tallet kunne være højere.

Flot vejr i Møldrup

Der er indtil videre et flot vejr her i Møldrup, hvor de havde snakket om, at banen var en smule sjappet, ja faktisk pænt mudret i dagene frem mod opstart, men en hårdt arbejdende team, og med god hjælp fra Han Herred med en stor “ged” så har de fået lavet en ret fed bane til løbet.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: WestCoast MX Cup 2023, Møldrup Motor Klub
Artikel foto: WestCoast MX Cup 2023, Møldrup Motor Klub
Artikel foto: WestCoast MX Cup 2023, Møldrup Motor Klub

Billede og Video

Vi ved af erfaring at det ikke bliver en strøm af artikler, når vi er ude til løb, og slet ikke uden det rullende kontor, så dagen i dag byder på billeder, både på Instagram og på Facebook.

Facebook – Crossbladet.dk

Instagram – @Crossbladet.dk

Der sker en masse spændende ting for tiden, og når vi kommer ind i den nye uge, så vil vi forsøge at få afviklet nogle at de mange ting, som vi har oplevet, den seneste tid.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk