Quad Nyheder

Quad DM 2024 i Møldrup Motor Klub, bliver uden Karsten Mols

Karsten Mols, Quad, Quad Nyheder, Crossbladet, KLub VM 2024, Uhre, Herning Motocross
Artikel foto: Karsten Mols

For nogle uger siden havde Karsten Mols en ide om at komme til Quad DM i Møldrup, men nu står den altså på tre hjul.

Fredag formiddag 7. juni 2024, der kunne vi se at Karsten Mols ikke havde tilmeldt sig Quad DM 2024 i Møldrup, og skrev en besked til ham, så han lige kunne nå det inden midnat, hvor online tilmeldingen lukker. Her fik vi at vide, at det ikke blev i denne omgang, hvor vi så skrev at hvis han begyndte at pive over vejret, så ville vi skrive om det, men han havde faktisk en god undskyldning.

Ryger afsted mod Sverige

Team Mols sidevogn, med Karsten Mols og Mathias Hussmann, er blevet så glade for de Svenskere, eller deres sidevogns mesterskaber, at det var valget i denne weekend. Mols sagde godt nok der ikke var noget for dem i Danmark denne weekend, men han havde vist bare overset det i Sverige, og det er nok også bedre end at tumle rundt på en quad, når alt, kommer til alt.

– Karsten Mols skrev.. Vi drager mod Sverige de næste to weekender. Denne weekend skal vi køre på Sturup ved Malmø, hvor både jeg og Mathias og Stella og Elvi skal i aktion i det Svenske mesterskab.

Se også: Karsten Mols finder 20år gammel quad frem og kører Klub VM 

20 Quad klar i Møldrup

Tilmeldingen er åben til midnat, denne fredag, hvor der lige nu er 20 tilmeldt.

Tilmeld dig online her

Held og Lykke til rødderne i Sverige.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk