Motocross Nyheder

157 kørere har fundet vej til første afdeling af MX Nord Cup 2024

Artikel foto: Bo Finnerup Madsen, MX Nord

Crossbladet er med til endnu et MX Løb, og denne søndag står den på MX Nord Cup 2024, hos Morsø Motocross Klub.

Lørdag aften 4. Maj 2024, der landede vi i ryttergården hos Morsø Motocross Klub, efter en dag til DAM i Hampen. Da vi landede heroppe var der kommet en del til, men der kom mange sent, og om natten, fordi de havde været til konfirmationer, rundt omkring i landet, og det kan man altså også godt se på nogle at forældrene, for de er lidt trætte i det. Nogle har fravalgt dette, denne søndag 5. Maj 2024, ganske enkelt fordi der skal køres MX Nord Cup, og det vil de ikke gå glip af.

157 aktive kørere til MX Nord Cup 2024

Vi har netop fået bekræftet at der er 157 kørere til denne første afdeling, og her skulle (burde) tallet have været på den gode side af 200, specielt til den første runde, men igen, så er der mange konfirmationer, men denne weekend har altså også budt på, ikke mindre end fire løb.

Flot vejr indtil videre

Dagen startede lidt diset, men nu hvor solen er kommet frem, kort før 10:00, så er det blevet lunt, uden at være stegende varmt, og det er perfekt crossvejr. Men der er noget som kan begynde at drille i eftermiddag, for efter en uge med flot vejr, så kommer der atter regn, men hvor det lige rammer, ved ingen helt endnu, men vi håber at kan komme igennem dagen, i tørvejr.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: MX Nord Cup 2024, Morsø Motocross Klub
Artikel foto: MX Nord Cup 2024, Morsø Motocross Klub
Artikel foto: MX Nord Cup 2024, Morsø Motocross Klub

Super flot bane

Der er blevet kælet om banen, og omkring 23:00 i aftes, der dukkede oraklet (Jakob/Jacob), op på banen, og her satte han sig i traktoren med den kæmpe store vandspreder, og kørte rundt i mørke, uden baklys på. Det var sgu fedt at se en mand kende både maskinen, og ikke mindst banen, selvom der var mørkt, og bare kaste den rundt, og bakke løs op og ned, og vande banen.. Det var sgu blæret!

Afslappet stemning

Der er en dejlig rolig afslappet stemning, og en hulens masse kendte ansigter, så nu skal vi ud og klikke en masse billeder, og dem kan du se i et album vi opretter lidt senere på dagen, på Facebook. Der kommer også video på vores Instagram (den første er online, og her skal du følge med på @crossbladet.dk – Facebook: Se alle billederne i et samlet album her

God fornøjelse.

Back to top button
Crossbladet.dk