Motocross Nyheder

168 kørere er med til første afdeling af DAM 2024 i Hampen

Artikel foto: Stefan Bech

Dansk Amatør Mesterskab 2024 brager afsted i Hampen, hvor der er hele 168 kørere med. Der er virkelig mange mennesker i Hampen MX denne lørdag, hvor der er ræs over det hele.

Vi kom i gang med denne lørdag 4. maj 2024, hvor det regnede let denne morgen, og så var der finregn frem mod klokken 11:00, og selvom det drillede lidt, så er det blevet rigtigt godt nu, her omkring middag. Der er virkelig mange mennesker i Hampen denne lørdag, men med 168 kørere, så er der også godt gang i området, hvor vi på ingen måde kunne have alle i ryttergården, så mange måtte parkere langs vejen, men det er jo bare et herligt luksusproblem.

Super gode baner

De har ikke kunne vande banerne herude, for der var et brud på røret hos en nabo, men det har slet ikke været nødvendigt, for under det hårde i toppen af banen, er den god fugtig, og det er den stadig, på begge baner. Som vi ser det lige nu, så kommer vi ikke til at kæmpe med støv.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Første afdeling af DAM 2024, hos Hampen MX
Artikel foto: Første afdeling af DAM 2024, hos Hampen MX
Artikel foto: Første afdeling af DAM 2024, hos Hampen MX

Liv og glade dage

Det er næsten lige meget hvor vi går hen, så er der liv og glade dage, og det virker bare anderledes til Dansk Amatør Mesterskab, som vi har nævnt tidligere. Der er en helt anden stemning, både i ryttergården, på og omkring banerne, og det kan ikke forklares, det skal opleves.

Vi prøver så vidt muligt at få så mange stemningsbilleder online, og lidt video på Instagram, så man kan få en lille ide om, hvad der egentlig sker til sådan et løb, og det kræver jo også nogle kopper kaffe, og snakke. Det er bare fedt at luske rundt og sludre, for der sker hele tiden, et eller andet.

Følg med på de Sociale medier

Facebook – Kom til siden her

Instagram – Kom til siden her

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk