Quad Nyheder

16årige tvillinger står for Quad træningen til Uhre´s påskelejr

Artikel foto: Andreas og Mikkel Dyrberg

Tvillingerne Andreas og Mikkel Dyrberg, står for Quad træningen til påskelejr 2023 på Uhre Banen.

Som du nok allerede har set, så er der også Quads på Uhre banen, til årets påskelejr 2023, og det er første gang i noget tid, at de også er med. Opgaven til at holde styr på alle de fire-hjulede kørere, er tvillingerne Andreas og Mikkel Dyrberg, som du kan se på artikel foto.

Skulle ikke tænke længe over det

Det var Herning Motor Sport (Hems) ved Uhre banen, der spurgte Andreas og Mikkel, om de ville stå for træningen til deres påskelejr 2023, og det skulle de ikke tænke længe over, inden de sagde pænt ja, til det. Der er noget af en opgave, at stille to fortrinsvise unge knægte, men de har løftet opgaven til U.G, og kørerne lytter flittigt efter, hvad de har at sige, og hvad de ønsker de skal gøre.

Artikel foto: Quad Team Dyrberg

Lokale trænere

Andreas og Mikkel er begge fra Herning, hvor de til dagligt går i skole, og passer deres arbejde ved siden af, hvor de laver hjemmesider. Tilbage i 2019, inden Covid-19, kom bragende, der vandt Andreas Dyrberg DM 250cc, mens brormand Mikkel Dyrberg fik en tredjeplads i samme klasse.

Hvad træner man med Quads

Man kunne tro at Quad kørerne brugte de samme spor, som motocross kørerne laver, i og med de kører på samme bane, men sådan er det langt fra. De kan slet ikke bruge de spor, og arbejder meget med at lave deres egne linjer og spor, så denne del, skal man have helt styr på.

Udover sporene så trænes der i…

  • Sving
  • Nedbremsning
  • Balance
  • Hvordan man skal stå på maskinen over hop

Gæstetræner på den sidste dag

Lørdag 8. april 2023, er den sidste dag med påskelejren på Uhre, og her er det kommet en gæstetræner, og det er den femdobbelte Danmarksmester i 500cc A, Henrik Mogensen.

Artikel foto: Andres, Henrik og Mikkel

Henrik skal blandt andet holde et foredrag for nogle af quad kørerene, denne lørdag, hvor de skal gennemgå flere forskellige ting. Senere på dagen, der skal der så køres flødebolleræs, som kort fortalt er en slags stafet, hvor man kører to mod hinanden, og noget med at spise en flødebolle, uden at tage hjelmen af (knasende lækkert på en sandbane), og så kommer først videre… Det er i hvert fald, noget i den retning, for crossbladet har hverken hørt eller set det før, men det oplever, vi altså senere på dagen. Vi holder lidt øje med dem, resten af lørdagen, og se hvad de finder på…


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk