Motocross Nyheder

25 kørere trænede inden Hold DM 2023 hos Herning Motocross

Artikel foto: Træning på Uhre, Herning Motocross

Lørdag var sidste mulighed for at træne på Uhre banen, inden der køres Hold DM 2023, den næstkommende weekend.

Vejret har virkelig drillet i store dele af Danmark, lørdag 26. august 2023, hvor noget blev aflyst, og noget gennemført i et kæmpe plørehul, mens andre bare trænede. Crossbladet skulle ikke alt for langt væk, så ustabilt vejret var, så vi smuttede ud på Uhre banen, hos Herning Motocross, for at se om nogle ville have den sidste træning med, og her var der lidt.

Mange skulle videre

Der var en fin udskiftning af kørere, selvom der “kun” var 25 på besøg, så der var god plads på Maxi banen, der dog var en anelse svær, den første time. Vi mødte en del kørere, som brugte Uhre som mellemstation, for de skulle videre mod Fjerritslev, for at køre WestcoastMX Cup, søndag.

Svær Uhre bane

Dem der har trænet denne lørdag, vil klart have en fordel næste weekend, til Hold DM 2023, hvis vejret ikke ændrer sig kraftigt, for den var svær at have med at gøre. Vi havde ikke været på banen i 5 minutter, før en kører stod forover, på vej op af et hop, og slog en vejrmølle (8/10) og landede nærmest på benene, lige foran os. Vi fik ham bakset ind til siden, og skubbet crosseren væk, så andre ikke smadrede ind i den, men der kom pulsen da lige op for en stund.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Træning på Uhre, Herning Motocross
Artikel foto: Træning på Uhre, Herning Motocross
Artikel foto: Træning på Uhre, Herning Motocross

Lidt af det hele

De var godt i gang med at gøre Uhre klar til Hold DM 2023, så derfor var starten også spæret af, og så skal vi lige huske at rose Malou Trige, for en 5/5 kaffe, hun havde ramt spot-on. Ja vi fik endda også et billede af en kører, der havde glemt at tanke, og måtte have lidt hjælp, så der har været lidt af hvert. Der var en del styrt de første par timer, men hvad vi ved af, ikke noget alvorligt.

Se også et par billeder på Instagram

Hyggelig dag, trods vejret

Vi kommer ikke helt udenom, at vejret drillede os en lille smule, men vi blev heldigvis hængende og snakke, og kunne så tage billeder, mellem bygerne. Der er ikke kommet så meget vand, men nok til at drille en med et kamera, for der var mange som trænede videre alligevel.

Billeder fra træningen

Dem finder du allerede lørdag, på vores tilknyttede Facebook side – Crossbladet.dk


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk