Motocross Nyheder

4 friske gutter trænede i et træls vejr hos Hampen Motocross klub

Artikel foto: Fra venstre – Marcus V. Larsen, Simon L. Pedersen, Peter og Kristoffer Loft

Det Danske sommervejr bød ikke på en længere tur, så vi smuttede til Hampen Motocross Klub, hvor fire friske gutter var mødt op til træning lørdag, og her var der et træls vejr.

Efter at have set vejrudsigten, så kunne vi godt fornemme, at dagens tur ikke skulle være alt for lang, for det var rimelig god mulighed for, at der kom vand. Og ganske rigtigt, så var vi lige kommet i bilen, og det begyndte at regne ret godt, og varede ved hele vejen til Hampen Motocross Klub, hvor vi mere eller mindre havde forventet, at ingen havde trodset vejret, og var mødt op.

Fire friske gutter

Ved ankomsten var der to biler i ryttergården, så allerede her, var vi godt inde, og kort tid efter, kom der en bil mere, så der i alt var fire kørere klar. Banen var pænt smadret, mudret, og der stod vand flere steder, men de skulle altså bare ud at køre, så vi knipsede lidt billeder. Tørvejret varede ikke ved længe, så vi røg ind i klubhuset, hvor vi fik overtalt en til at brygge lidt kaffe, og så var det jo ikke så slemt, at sidde og vente på det blev tørvejr igen.

Mens vi ventede, kunne vi også forstå, at der formentlig ikke kom flere til banen, så vi aftalte at lave et fællesbillede (artikel foto), og så snuppe lidt flere billeder. Nu var de alle jo blevet våde, og maskinerne beskidte, så kunne de jo lige så godt køre et par runder mere.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Lørdagstræning i Hampen 2023
Artikel foto: Lørdagstræning i Hampen 2023
Artikel foto: Lørdagstræning i Hampen 2023

Cuttede banen halvvejs

Vi kunne ikke helt forstå, at en af kørerne kørte pænt hurtige omgange (ingen nævnt, ingen glemt), så vi traskede op i den ene ende, i svinget lige efter starten, og her krydsede køreren over.

Vi fangede ham nede i ryttergården og spurgte, om han var bange for huller, men det var han dog ikke, men nærmere det kæmpe vandhul, en tand længere omme, for den var over hele banen.

Vi drillede ham lidt med det inde i klubhuset, og efter fællesbilledet, så skulle alle fire lige pludselig gennem dette vandhul, hvor Hr. Loft (farmand) dog havde kørt fuld bane hele tiden, men vi havde ikke billeder af det, men det fik vi kort efter.

Se også: Vi har en lille video på Instagram fra banen i Hampen her

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Lørdagstræning i Hampen 2023
Artikel foto: Lørdagstræning i Hampen 2023
Artikel foto: Lørdagstræning i Hampen 2023

Lidt træning tæller også

Det var ikke nogle lange trænings sessioner hos Hampen Motocross Klub lørdag, men de fik da alle fire kørte en god stak omgange, på trods af vejret, og den knap så gode bane. Vi tager sgu hatten af for, at de overhovedet valgte at træne denne lørdag, hvor man nemt kunne forsvare en eftermiddag på sofaen. Det var nu hyggeligt lige at få lidt ræs i systemet, specielt en dag, uden en masse støv.

Billeder fra træningen

Der kommer et album online, fra dagens træning, senere denne lørdag.

Du finder som altid disse billeder på vores Facebook side HER


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk