Motocross Nyheder

400 Enduro kørere sørger for underholdningen når de crasher

Artikel foto: Enduro crash – Screenshot Youtube

Det er lidt crazy når publikum står og jubler, når en enduro kører står på taget, men alle forventer, at det sker.

Vi sad for en gang skyld og kiggede lidt rundt på det herlige Youtube, og denne gang skulle vi slet ikke lede efter noget, før denne video kom til os. Youtube har nok efterhånden luret, hvad vi kigger efter, uanset om det er MX, Quad eller Enduro, så det gør jo alt lidt lettere for os.

Forventer de styrter

Enduro er populært, også lidt mere end hvad vi regnede med i Danmark, men vi nåede desværre ikke at komme afsted til noget den første sæson, men det forventer vi så klart i 2024. Vi har fundet en video frem, med mere eller mindre 23 minutters styrt, på et sted, hvor det forventes, at man skal ryge på taget. Det er lidt crazy at høre publikum juble, når de styrter, men det tager af, i takt med hvor vildt de nu styrter, hvilket du selv kan se i den indsatte video herunder, der lige er kommet online.

(Klik play på den indsatte skærm, for at se video)

Jaume Soler Movies

Det er kanalen Jaume Soler Movies, der har lagt denne video online, og her er bare mange flere, fede video at kigge på, så igen et sted med mange timers underholdning.

God fornøjelse, og hold på hat og briller…


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk