Motocross Nyheder

45 kørere lagde vejen forbi Børkop Motor Sport onsdag 2024

Artikel foto: Træning i Børkop 2024

Onsdag 1. maj 2024, der åbnede de tidligt i Børkop Motor Sport, og her fik de klemt 45 kørere igennem på banerne.

Vi måtte simpelthen en tur tilbage til Børkop Motor Sport, for ved vores sidste besøg, var banen mere eller mindre, en stor omgang klister. Nu er der næsten kommet styr på grundvandet, pånær svinget ned ved klubhuset, der fortsat drillede lidt, men de har lavet et smallere spor, og det fungerer ganske fint, indtil de kan få hele banesporet med igen, inden så længe.

Godt gang i banerne

Som de fleste nok (formentlig) har opdaget, så er det næsten blevet sommer i Danmark igen, i hvert fald for en stund, og det kan tiltrække kørere, også dem der skal have mindst 20c for at kan lokkes afsted. Vi ankom ikke klokken 15:00, hvor de åbnede, men allerede her var der mange kørere, fortalte de ved vores ankomst, omkring klokken 17:00.

Er du i civil!!

Vi smed bilen ved siden af en Hollandsk kører, der også var på besøg, og startede ud med at traske mod klubhuset, for at finde en kop kaffe, og lige sig hej. Her var vi helt i civil, altså uden fotovest, eller kamera, og det vækkede altså en del i ryttergården, som troede vi bare kom for at få kaffe, og ikke tage nogle billeder. Det var en lidt sjov reaktion, men vi kunne naturligvis berolige dem alle, for vi havde da kamera med, og fik skudt et par hundrede billeder, der kommer online lidt senere.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Mia Bennett
Artikel foto: I aften er vi alvorlige!!
Artikel foto: Bette fyr træner hårdt

Afslappet stemning

Der er altid en dejlig fri, og afslappet stemning i Børkop, hvor man ikke går ned på stress, og det er et af mange steder, vi nyder at vende tilbage til. Det var som altid hyggeligt at være på besøg, og det har ikke ændret sig så meget siden sidst, men det er jo for det meste, en god ting.

Materiale fra dagen

Vi smed et par video på Instagram, og så kommer der et album online på Facebook, med billeder fra vores besøg denne onsdag aften. (billederne fra artiklen kommer også med).

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Video 1

Video 2

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk