Motocross Nyheder

83 kørere forhåndstilmeldt til Triple Crown Pokalløb 2024

Amalie Møller Gertsen, DAM Champ, Portræt, Interview, Crossbladet, MX, Motocross, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Amalie Møller Gertsen

Lørdag 23. Marts 2024, der køres Triple Crown Pokalløb hos Mols Cross Club, og her er der 82 forhåndstilmeldte kørere.

Der er i skrivende stund 83 forhåndstilmeldte kørere til Triple Crown Pokalløb, hos Mols Cross Club, der skal afvikles lørdag 23. marts, så det er nogenlunde det samme antal, som tilbage i 2023. Der er fortsat mulighed for at tilmelde sig på løbsdagen, og mon ikke der dukker en stak kørere mere op her, så vi rammer på de omkring 100 kørere, når det hele er kommet i gang.

Fredag eftermiddag

Crossbladet har pakket det rullende kontor, og så smutter vi afsted mod Mols Cross Club, fredag eftermiddag, så vi kan komme på plads, og få pakket ud. Herefter smutter vi ud på begge banerne, og klikker lidt billeder, samt får lidt motion, så de der enten kommer når det er blevet mørkt, eller på selve løbsdagen, også lige kan se hvordan begge banerne ser ud.

Opmærksomhed på den lille bane

Her i 2024 vil fokus blandt andet være på den lille bane, hvor vi ikke fik lavet så meget derfra, det første år, så her vil vi forsøge at være lidt mere til stede. Vi kommer naturligvis også omkring maxi (bare rolig), men det skal spredes lidt mere ud, så alle får lidt opmærksomhed.

Mols Cross Club 2023, DAM 2, MX, Motocross, MX Nyheder, Crossbladet.dk, Motocross Nyheder
Artikel foto: Mols Cross Club, 2023

Generator livet

Det bliver en lille prøve for os på Mols, til dette løb, da vi gerne vil være lige med andre, og ikke modtage strøm, bare fordi vi kommer forbi. Vi kommer ikke udenom, at der altså fortsat findes ryttergårde i Danmark, der ikke har strøm, selvom vi skriver 2024. Det værste ved generator livet, er nok at vi ikke lige kan tænde kaffemaskinen 05:00 sharp, som vi plejer, men så må vi nappe en Booster, tørre øjnene, og komme videre. 🙂

Video og Billeder

Vi tager som vanligt en stak billeder, og pumper dem online på selve løbsdagen, på vores tilknyttede Facebook side, som du finder HER og så lidt video, og måske et par billeder, på den tilknyttede Instagram, som du finder HER så kan man se lidt fra denne løbsdag også.

Vi ses på Mols.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk