Motocross Nyheder

ADAC MX Masters 2023, er langt større søndag på Honda Park

Artikel foto: ADAC MX Masters 2023, Honda Park, Randers

Crossbladet er tilbage på Honda Park i Randers, til ADAC MX Masters 2023, der afholdes for første gang i Danmark.

Lørdagen var en kæmpe oplevelse på Honda Park i Randers, der allerede denne dag, var et stort show, men det bliver endnu større, og vildere søndag 28. maj 2023. Det er nu at ADAC MX Masters 2023, for alvor begynder, og her kommer der også langt flere gæster, hvilket der allerede er, i forhold til lørdag. Lige nu kort før 11:00, der vælter det ind med mennesker, der skal ud på de store områder, og finde sig en god plads, så de kan opleve en masse lækkert ræs, og det kommer der meget af.

Det summer i hele ryttergården

Man kan helt sikkert mærke forskellen fra lørdag, og til søndag, hvor det er alvor, og fokus er langt større, blandt kørerne, der naturligvis havde det samme lørdag, men det er langt mere intenst i dag. Der er et mylder af mennesker overalt, men der er plads til endnu flere, så hvis man sidder og overvejer det, så er det bare med at komme afsted, for det er en oplevelse for livet.

ADAC Livestream

Skulle man være forhindret, så sendes der MX Livestream fra klokken 10:50 (klik på linket) og dette kan du også se her på crossbladet, hvor vi har lavet en side, specielt til dette.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: ADAC MX Masters 2023, Honda Park, Randers
Artikel foto: ADAC MX Masters 2023, Honda Park, Randers
Artikel foto: ADAC MX Masters 2023, Honda Park, Randers

Når vi kommer hjem fra Randers i aften, så smider vi endnu flere billeder på vores tilknyttede Facebook side, med flere billeder fra ADAC MX Masters 2023. Vi har allerede lavet et album fra fredagen, og den, samt mange andre, kan du finde frem til på vores side der hedder MX Billeder – Vi er naturligvis også aktive på den tilknyttede Instagram, hvor der kommer både video og billeder.

 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk