Motocross Nyheder

Aksel Kugelmann var ude og lufte ny maskine og ambassadør klister

Artikel foto: Aksel Kugelmann

Lørdag har Aksel Kugelmann været ude og træne i Hadsund Motorklub, på en ny maskine, og i fuld udrustning.

Vi har gennem noget tid gået med en lille hemmelighed, for Aksel Kugelmann har nemlig ikke kunne fået luftet det nye ambassadør klister, for han skulle nemlig have sig en anden maskine. Aksel er røget på en KTM 250cc 4-Takter, fra 2022, der er blevet købt af Emil Timm, og her passede det nye plastic over på, så der har været lidt ventetid, indtil de fik den nye maskine i hus.

Det nye blev luftet i Hadsund

Denne lørdag 16. december 2023, så lykkedes det endelig at komme ud og lufte, både det nye tøj, og ikke mindst det nye crossbladet.dk ambassadør klister. Bagsvingeren er dog en lille afviger, for det klister fra crossbladet, fik de sat på den gamle, og måtte i dag lige reklamere lidt for palle fabrikken, men det går jo nok, indtil vores klister kommer på denne maskine også.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Aksel Kugelmann i Hadsund
Artikel foto: Aksel Kugelmann i Hadsund

Mange besøgende i Hadsund

Banen var også i topform i Hadsund, hvor vi har fået at vide, der har været 48 besøgende kørere denne lørdag, så når banerne er så gode, midt i december måned, så er der aktivitet.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk