Begivenheder

Bjerregaard og Sørensen gentager succesen fra 2023, med 2024 camp

Nichlas Bjerregaard og Kim Sørensen, MX Træner, Sommer Camp 2023, Fjerritslev, Han Herred Motorklub, MX, Motocross, MX Nyheder, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Nichlas Bjerregaard og Kim Sørensen (trænere)

Nichlas Bjerregaard og Kim Sørensen gentager succesen fra 2023, med en ny sommercamp 2024 i Fjerritslev.

Han Herred Motorklub i Fjerritslev danner ramme for rigtigt mange fede ting, på deres utroligt fede bane, og her i 2024, kan du komme med på en fed sommercamp, men to dygtige trænere. Nichlas Bjerregaard og Kim Sørensen (artikel foto) havde en sommercamp i 2023, der var en stor succes, og den er de tilbage med her i 2024, hvor man kan komme med i fem dage, i uge 29.

Var forbi i 2023

Det første år med crossbladet, havde vi slået lejr på Dall banen i Aalborg, og var en tur på besøg i Fjerritslev, og kunne vi på ganske kort tid, danne os et indtryk af, dette var en fed lejr for deltagerne. Det var en fed oplevelse at besøge Sommer Camp 2023 i Fjerritslev, og har givet os blod på tanden, til at vi selv skal tilbage her i 2024, hvor vi denne gang bliver i nogle dage, for at få lidt mere med.

Struktureret MX Træning

Når sommercamp 2024 starter op i uge 29, så kan man forvente fem dages struktureret MX træning, fra mandag til fredag, hvor det er muligt at campere, med hele familien. Der vil hele ugen igennem være aktiviteter for kørerne, familien, venner, og alt derimellem, så man kommer ikke til at kede sig, hvis man tager med på tur i det Nordjyske.

Der er sket rigtigt meget med både Nichlas Bjerregaard og Kim Sørensen, siden vi besøgte dem i Fjerritslev, og hvis man følger med i nyhederne her hos crossbladet.dk , så kan man nok også godt selv, skrive under på dette. Det er utroligt hvilken udvikling, sådanne ellers garvede crosskørere kan have på et år, også selvom de har nogle år på bagen, med sporten.

Kim Sørensen, Kim Sørensen 87, MX, Motocross, Træning, MX Træning, Crossbladet.dk , Motocross Nyheder
Artikel foto: Kim Sørensen
Nichlas Bjerregaard, NMB MX Trianing, MX, Motocross, Crossbladet, MX Artikler, Motocross Nyheder,
Artikel foto: Nichlas Bjerregaard

Spisesedlen

Herunder kan du se opslaget, der er lidt over det hele på de sociale medier, hvor man også kan se prisen for at deltage, samt kontaktinformation, til tilmelding.

Artikel foto: Sommercamp 2024

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk