Bliv del af noget større, med mange fordele, uden af være på et Team - Se hvordan her

Motocross Nyheder

Broby Motocross Klub vinder DMU Yamaha Kids Cup 2023

Artikel foto: Broby Motocross Klub på skamlen i Uhre 2023

Søndag 24. September endte ud i et brag af en fest, med rigtigt mange glade børn og voksne, hos Herning Motocross.

Lørdag aften ankom crossbladet.dk på Uhre, hos Herning Motocross, for at være en del af DMU Yamaha Kids Cup Finalen 2023, og her var der virkelig mange klar. Vi havde på forhånd aftalt med Morsø Motocross Klub, at de skulle holde en plads til os, så vi kunne få en plads på området, for der var godt nok mange på pladsen, til denne sidste afdeling af DMU Yamaha Kids Cup 2023.

Stilhed før stormen

Nu står vi som regel tidligt op, men denne søndag morgen snuppede vi en time ekstra, for der var først køremøde omkring 08:30. Vi kom op og fik sat kaffe over, og her var der ret stille i ryttergården, taget i betragtning af hvor mange børn, der gemte sig i området, men der kom stille og roligt, mere og mere liv over det hele. Ved 08:00 tiden begav vi os op mod klubhuset, og så var der ellers kommet liv, og her kunne vi se, at denne finale skulle ende ud i et brag, for der var mange.

Vild dag med ræs på to baner

Der var nok at se til denne søndag, for de kørte på både Micro og Mellembanen hos Herning Motocross, så vi kunne gå rundt mellem begge banerne, og tage en masse billeder, snakke med de mange frivillige der gjorde dagen perfekt, og ikke mindst forældrene. Det var faktisk en smule overvældende med alle de glade børn og voksne, der heppede løs på klubkammeraterne, og ellers bare hyggede sig på det store område, med mange muligheder for leg.

Broby Motocross Klub vinder i 2023

Der var ingen tvivl om hvor deres lejr var i ryttergården, for der var både flag og bannere, og omkring 30 børn til stede, og naturligvis deres forældre, og andre klubmedlemmer. Da dagen var overstået, så kunne Broby Motocross Klub tager den øverste del af skamlen, med musik fra en soundbox med lyden af “We are the champions” bragende ud mellem de mange tilskuere.

Se også: Oplev stemningen med knap 600 billeder fra dagen her

Stillingen efter finalen på Uhre

Som man kan se på det indsatte billede herunder, med den endelige stilling, så var det en overlegen sejr, de seje drenge og piger fra Broby Motocross Klub, hentede hjem.

Artikel foto: Den endelige stilling af DMU Yamaha Kids Cup 2023

Se også den komplette stilling her (PDF)

Det må ikke gå i stå

Dette er virkelig noget DMU skal holde fast i, og det har vi nu også hørt en lille fugl synge om, at det får lov til, og endda med et par runder mere i 2024, end tidligere.

Stort tillykke og tak!

Crossbladet ønsker alle et stort tillykke, og tak for en uforglemmelig dag på Uhrebanen, hos Herning Motocross. Vi skal have øvet os lidt i at tage billeder af mange børn på en gang, for det er noget af en opgave 🙂 Mon ikke vi finder en løsning med tiden, eller så skal det bare være sådan.

Vi ses ude på banerne, også i 2024.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk