Motocross Nyheder

Caprani Racing gjorde alle tre rent bord i deres første heat på Mols

Artikel foto: Silas Caprani, Mikkel Caprani og Tobias Cabrani

Mikkel Caprani er på Mols sammen med hans sønner, og de viser i den grad flaget for Caprani Racing, med tre heat sejre.

Crossbladet kunne på Mols, se at Caprani Racing gøre rent bord, i dagens første heat, hos Mols Cross, til deres Triple Crown Pokalløb. Caprani Racing er en familie med benzin i blodet, hvor Mikkel har været med i denne sport, siden 1983, så det er en del år efterhånden. Vi fik lige en kort snak med Mikkel, for at høre hvad de forskellige kører på, og det kan du se mere om, længere nede i artiklen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Mikkel Caprani
Artikel foto: Caprani Racing

Mikkel tager starten, og holder hjem

Der er mange ting at holde styr på, men da vi stod ned ved starten, så skulle Mikkel Caprani i gang, og han var bedst på tidskørslen, og snuppede starten, foran den evige 2ér, Lennart. Mikkel holdte den hele vejen hjem, og kunne starte dagen med en sejr, hvilket han sønner også gjord, i hver deres række. Det sætter dem alle tre under lidt pres, denne lørdag, for vi ville jo gerne se dem alle tre på toppen af podiet. Det får vi at se, senere på eftermiddag, hvor vi er med til præmieoverrækkelsen.

Artikel foto: Mikkel Caprani kort inden starten

Dette kører Caprani Racing

Mikkel Caprani, 51år – Oldboys, 250cc 2-Takter

Tobias Caprani, 18år – MX A, 450cc 4-Takter

Silas Caprani, 14år – B-klasse, 125cc 2-Takter

Tre heat-sejre

Som nævnt så vandt alle tre, hver deres heat, og så må vi se om de kan gøre kunsten efter, inden så længe, for mens vi skriver denne artikel, så er der ved at gøre klar til andet heat. Herefter skal der så køres et super-heat (finale) hvor det hele så afgøres, så intet er afgjort.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk