Motocross Nyheder

Crossbladet er til fjerde afdeling af DM Old Boys 2023, i Randers

Artikel foto: Fjerde afdeling af DM Old Boys 2023 i Randers

Crossbladet er røget ud på Honda Park Randers, hvor der søndag køres DM Old Boys 2023, og det er fjerde afdeling.

Det var ikke planen, at vi skulle have været i Randers, men det rykkede i os, og så må man bare afsted, i stedet for at være træt af, man ikke har været ud at kigge. Der køres fjerde afdeling af DM Old Boys 2023, og her er en masse kendte ansigter, også nogle fra DM-A, der blev kørt på Mors.

Hygge dag i Randers

Vi skal jo lige have afrundet DM på Mors, men den gemmer vi lidt, i og med at vi er smuttet til Randers, så denne dag, går egentlig bare med lidt hygge og billeder, samt video. Der jo en del man kender, så der bliver snakket og hygget, og vi skal jo også slappe den lidt, fra tid til anden.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Fjerde afdeling af DM Old Boys 2023 i Randers
Artikel foto: Fjerde afdeling af DM Old Boys 2023 i Randers

Flot bane

Det er en flot bane der har fået lavet her i Randers, og kørerne er også meget tilfredse med den, specielt efter de fik lidt vand om lørdagen, der var med til at gøre det hele godt.

Billeder og Video

Du kan som altid se lidt af hvert på den tilknyttede instagram @crossbladet.dk og et album med billeder på Facebook siden HER


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk