Crossbladet

Crossbladet har meldt afbud til EM i Svebølle, da vejret er ustabilt

Svebølle Motocross Klub, EM 2024, MX, Motocross, Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX Artikler, Begivenheder
Artikel foto: Svebølle Motocross Klub

Det Danske vejr i påsken 2024 er alt for ustabilt, så vi har desværre meldt afbud til EM i Svebølle.

Tilbage i februar 2024 meldte vi op at vi kom til EM i Svebølle, men nu har vi desværre taget den kedelige samtale med dem, og meldt afbud. Vejret i Danmark er simpelthen for ustabilt til, at vi kan trække 3 til 4 dage ud af kalenderen, og smutte til Sjælland, for at skrive om motocross.

Ustabilt vejr i Påsken 2024

Vi har kigget på en håndfuld forskellige vejrudsigter, men som mange nok allerede ved, så er der utroligt nok ikke en, som er enige, med nogle andre, men det er en stor risiko at tage, når man som nyhedsmedie, gerne vil have så meget som muligt igennem. Vi er afhængige af flot vejr, eller helst tørvejr, hvis vi skal have en god mulighed for at lave det, som vi gerne vil, og prognoserne siger lige nu, at der kommer alt mellem 7mm og 28 mm om torsdagen, og lidt igen fredag, mens andre mener der slet ikke kommer noget. Det er svært at arbejde med, men det er en stor chance at tage.

Der skal noget igennem

Vi kan ikke bare tage fri en 3-4 dage, og sidde og kigge på motocross, for der skal være noget værdi i det for os, specielt til et EM, hvor der også er mange andre til stede. Derfor er det en stor chance at tage, og ville være noget lettere, at de alle bare meldte om sol, og tørvejr, ligesom i 2023.

Vi havde faktisk glædet os meget til denne tur i påsken, men vi skal nu nok komme forbi Svebølle, og mange andre baner på Sjælland her i 2024, vi skal bare have vejret på vores side også.

Held og lykke til kørerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk