Dansk Motorsport

Crossbladet har oprettet en ny kategori med Dansk Motorsport

Artikel foto: Jonas Mortensen Motorsport

Vi møder så mange forskellige grene af Dansk Motorsport, i forbindelse med Motocross, Quad osv, at vi udvider på siden.

Motocross, Quad, Enduro, Pitbike osv, det vil fortsat være det vi arbejder med her hos Crossbladet.dk, men i takt med at vi kommer dybere og dybere ind i motorsporten, så dukker der hele tiden nye emner op. Vi har dermed besluttet os for at tilføje en ny kategori, der hedder Dansk Motorsport, hvor vi vil skrive om mange flere sportsgrene, hvor vi eksempelvis lige nu, er med ræs på Ring Djursland, og på besøg hos Jonas Mortensen, men vi har mødt flere kendte ansigter.

Dansk Motorsport

Der er så meget spændende at opleve i Danmark, og nogle dage, der vil der bare være stille med motocross, eller quad, fordi der enten ikke er løb, eller fordi det hele regner væk. Men så er der så meget andet der kan gennemføres, og så gemmer der sig også nogle fede historier andre steder, og dem kigger vi lige nærmere på, altså når tiden er der til det, og det passer ind i programmet.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: René Prang
Artikel foto: Henriksen Racing
Artikel foto: Jonas Mortensen

René Prang

Der er så meget mere end bare racerbiler på Ring Djursland denne weekend, og her mødte vi blandt andet René Prang, der er tidligere professionel road racing kører. Han er blevet inviteret med ud at køre denne weekend, selvom han har indstillet sin karriere, men han skal lige vise team Ducati, at han stadig kan det der. Han skulle have trænet på den cykel, han kører på i dag, i Padborg, men knæet drillede, og det samme sædet, så begge dele er blevet fikset til denne weekend, hvor han kører de hurtigste tider, i hans klasse. De er en stor flok afsted, og så meget nyt, at vi lige må kigge nærmere på dette, ved en anden lejlighed.

Jonas Mortensen 1600 Challenge

Jonas kørte tidskval lørdag, og her var han andenbedst, i sin klasse, og det er endda i hans første løb nogensinde i 1600 challenge, så det var altså noget af en optakt. Lige nu får både Jonas, og hans far Jesper, en lur, mens vi sidder og skriver denne artikel, for de skal snart i gang igen.

Billeder fra Dansk Motorsport

Den arbejder vi lige lidt med endnu, for vi ved ikke om de skal samme sted, eller om vi skal have en side for sig selv til dette, men den tid, den sover.

Stay tuned in…

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk