Motocross Nyheder

Crossbladet røg en tur til Mols Cross, og deres onsdagstræning

Artikel foto: Valdemar Rune

En hurtig beslutning skulle der til, og så røg vi afsted mod onsdagstræningen hos Mols Cross, hvor der var mange kørere.

Vi havde ellers planlagt en hjemmedag, men når vejret ser nogenlunde ud, så begynder det at krible lidt, og efter en hurtig beslutning, så blev bilen pakket, og vi røg afsted mod Mols. Vi landede i ryttergården omkring klokken 15:30, for de havde annonceret træning fra 16:00 til 19:00.

Langt flere end forventet

Altså vi havde ikke forventet pokkers mange, men når vejret er godt, og banen god, så tiltrækker det hurtigt nogle mennesker, også selvom det kun er for et par timers træning. Vi har også gået og sagt, at vi ikke vil køre en time, for to timers billeder, men det hev så meget i en, at vi måtte afsted, og det var også en god beslutning. Der var godt nok mange som vi kendte, både lokale, men også mange (læs rigtigt mange) udenby´s kørere, blandt andet fra Børkop, Silkeborg, Hadsund, Brovst, Viborg, osv.

Hvor mange der reelt dukkede op, det kan vi ikke sige, for deres tilmeldingssystem drillede, og gik ned på et tidspunkt, men vi vil skyde på en 30 – 40 stykker, måske flere.

(Artiklen fortsætter billederne)

Artikel foto: Aksel Kugelmann
Artikel foto: Mikkel Caprani
Artikel foto: Jacob Melgaard

Svært at tage billeder

Der var nærmest en hær af fotografer denne onsdag, for den gode Per (Pers Photo) var der, men han havde også Elisa Greve med (i øvrigt også en ret god fotograf), og de kæmpede med billederne denne aften. Det gjorde os lidt glade, forstået på den måde, at det ikke kun var os, der sloges med dette, og Per sagde efterfølgende, at han simpelthen måtte give op. (det blev til lidt hos os alle)

Per smider sine online torsdag, når han er færdig med at nusse med dem. Der er ingen tvivl om at han er noget bedre til dette, end vi er, så kig på hans side i morgen. pers-photo.com

Hyggelig aften

Vi fik da taget en lille stak billeder, der kommer online lidt senere, men vi stoppede før tid, og tøffede rundt i ryttergården og snakkede lidt med de mange som vi kendte. Det er som altid hyggelig lige at komme lidt rundt og sludre, drikke lidt kaffe, og indhente det tabte.

Video

Vi smed lidt video på vores Instagram @crossbladet.dk

Video 1

Video 2

Video 3

Billeder

Vi opretter et album på Facebook, og smider lidt billeder deri, lidt senere

Se alle billederne i albummet her

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk