Motocross Nyheder

Crossbladet var så “uheldig” at blive en dag ekstra på Dall banen

Crossbladet.dk, Det rullende kontor, MX Nyheder, Motocross Nyheder, Crossbladet, MX Billeder
Artikel foto: Crossbladet´s rullende kontor

Torsdag eftermiddag var der rigtigt mange som tog hjem, men vi ville ikke ud i den kraftige vind, så vi blev her en dag mere.

Vinden var helt tosset torsdag eftermiddag 20. Juli 2023, og er vel bare typisk Dansk sommer, som man kender den bedst. Med vores lille rullende kontor, samt en lille bil, så var det altså en træls kombination, og da Dall åbnede tidligt fredag morgen, for fri træning, så nappede vi en dag ekstra.

Fri træning fredag fra 09:00

Torsdag eftermiddag, troede vi, at de kørte til 20:00, men træningen stoppede 17:30, men her kunne vi også godt mærke i stængerne, at vi havde gået mange kilometer, de seneste dage. Så det blev til afslapning i campingvognen, mens en lille flok på pladsen, hyggede sig.

Fredag 21. Juli 2023, der starter fri træning allerede klokken 09:00, og på slaget 07:00, der dukkede formanden Morten Christiansen op, og gik straks i gang med at gøre klar, til de morgenfrisk kørere kan ankomme. Det er sgu fedt at se, en mand (og alle de andre frivillige) smide så mange timer i klubben, også selvom den store sommer camp er afsluttet, og man nemt kunne holde ferie nu.

Et godt tip: Hold øje med deres facebook side her (annonceres alt)

Det var godt nok uheldigt

Vi er stået op til det flotteste vejr på Dall, denne fredag morgen 21. Juli, og så skal vi lige klare dagens ting, fra det rullende kontor, og så kan vi jo lige nappe et par timers fri træning, og få lidt ekstra billeder i dette album, som du finder på Facebook. Se fri træning album her

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk