Motocross Nyheder

Crossvenner stod ved Uhre Kirke, da Mathias Skov blev konfirmeret

Artikel foto: Crossvenner fra Hampen MX, udenfor Uhre Kirke 2024

En af vores Ambassadører blev konfirmeret søndag i Uhre Kirke, og familien spurgte om vi ville komme og tage lidt billeder, for nogle af hans crossvenner dukkede også op.

Søndag 12. maj 2024 startede lidt anderledes, end mange af de andre dage, når vi har med motocross at gøre, for vi var blevet inviteret til konfirmation, i Uhre Kirke ved Brande. Mathias Skov der er Crossbladet.dk Ambassadør skulle konfirmeres, og her havde nogle af hans mange crossvenner, planlagt at stå udenfor kirken, og overraske ham, når han kom ud, og i denne forbindelse blev vi kontaktet af hans mor (Charlotte), der spurgte om vi også havde lyst til at være med.

Skulle konfirmeres søndag 10:00

Vi takkede naturligvis pænt ja til dette tilbud, og fik at vide, de skulle komme ud af kirken 10:45, så vi smuttede afsted i god tid. Der var bare ikke i nærheden af en crosser, ved den kirke, kun smarte (nyvaskede) biler, den ene dyrere end den anden, så det var lidt pinligt at tøffe frem og tilbage i personbilen, der havde en halv crossbane i støv med sig, men det var jo temaet så… Vi vidste jo ikke hvem de crossvenner var, eller hvor de gemte sig henne, og da klokken var 10:30 skulle vi til at snige os ind ved kirken, da et par crossere dukkede op, for de havde gemt sig lidt længere nede af vejen, så han ikke opdagede det (reddet). Vi stod klar udenfor, og ventede, indtil Mathias Skov hans familie kom ud, og så blev crosserne startet, så ingen var i tvivl.

Se video fra Uhre Kirke: Se vores video på Instagram her

Blev noget overrasket

Det er jo en helt speciel dag for alle de unge, så der var mange indtryk udenfor, men Mathis Skov kunne også høre en af hans, men udover det, så skulle han også køres derfra i en pænt fed bil. Vi gav en ham en lille hilsen med på vejen, og herefter blev alle inviteret på en sodavand, på adressen, hvor festen skulle være, for der var noget trængsel foran den lille kirke.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Klaus Skov (Far) og Mathias Skov (Ambassadør)
Artikel foto: Mathias´s maskine med Ambassadør klister på
Artikel foto: Mathias Skov med Yamaha Tema

Yamaha Tema

Festen skulle være med Yamaha Tema, så mor og far havde fået lavet en speciel skjorte med Yamaha og Mathias´s kørenummer på, der passede ret godt sammen med brillerne, der naturligvis også var Yamaha solbriller. Det lignede en lille smule butikken hos MX Nord, for der var alverdens fine ting, der stod Yamaha på, selv borddækningen var i de helt rigtige farver.

Selv maskinen med vores Ambassadør Klister på, stod i teltet hvor festen skulle afholdes.

Fin oplevelse

Det var vi meget glade for at være en del af, og få lov til at opleve, for cross-verdenen kan bare alt dette med en stor familie, og et massivt sammenhold, på og udenfor banen. Vi tog en lille smule billeder, inden vi røg videre i dagens program, og dem kan du se lidt senere, på vores tilknyttede Facebook side. Igen stort tillykke med dagen, vi håber det bliver en uforglemmelig dag.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk