Motocross Nyheder

De store nedbørsmængder skaber store problemer for klubberne

MX, Motocross, KMCK, Kolding Motocross Klub, December 2023, Smadret bane, Mudder, Crossbladet, Motocross Nyheder ,
Artikel foto: Muddertræning i Kolding

De store nedbørsmængder skaber ikke bare problemer for klubberne, men også for kørerne, der ikke holdes i gang.

Der kommer ekstremt store mængder vand i Danmark for tiden, og der virker som om det bliver værre og værre, selvom der her i starten af april måned, burde være baner, man kunne køre på. Løb bliver aflyst, da det ikke er sikkert at gennemføre, men der kommer så meget vand, at rigtigt mange klubber simpelthen ikke kan afholde træninger, og dermed holde kørerne aktive.

Spændte på udviklingen

Vi sidder med lidt blandede følelser, sikkert som rigtigt mange andre ude i landet, for hvor lang tid vil der gå, denne gang, før nogle af landets baner bliver klar igen. Nogle baner har kæmpe store søer, simpelthen med blankt vand på en eller flere af bane sporene, hvilket kommer til at tage lang tid, før det forsvinder, og bliver bare nogenlunde at køre på igen.

Håb forude

Selvom der kommer endnu et stort regnvejr indover Danmark, fredag 5. april 2024, med en 20 til 25mm vand, lokalt måske mere, så ser weekenden ud til at blive tør, med noget mere varme, og ikke mindst lidt luft. Problemet er bare, at man ikke kan lede vandet nogle steder hen, for alt er så mættet, af alt det vand, så det skal tørre noget, før der kommer normale baner igen.

Der er håb forude, men om bare en god uge, så skal der køres DM Quad / Sidevogn, og C-Cup i Haderslev, og her skal der måske et lille mirakel til, hvis det skal gennemføres. Regnmængderne i den nye uge, er dog indtil videre ikke nær så store, så vi krydser fingrene.

Weekenden bliver nok ikke nær så spændende, med alt det vand fredag, og flere baner har allerede lukket ned for træningerne, men vi håber der åbner et par stykker, hvor de rent faktisk kan klare vandet, og banen kan blive nogenlunde at køre på. (så kommer der mange).

Kryds fingrene…


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk